Η Εριέττα Κούρκουλου σε μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να τιμήσει την γιορτή των ερωτευμένων, και τον Άγιο Βαλεντίνο.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ποζάρει με την σύζυγό της, σε τρυφερή αγκαλιά, καθώς και άλλες οικογενειακές φωτογραφίες.


Δείτε ακόμη - Άγιος Βαλεντίνος: Το πρόσωπο, οι θρύλοι και η γιορτή των ερωτευμένων


Μάλιστα η Εριέττα Κούρκουλου συνόδευσε τις φωτογραφίες με ένα κείμενο, δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις για την ημέρα των ερωτευμένων, που όπως υποστηρίζει δεν είναι μια εμπορική ημέρα, ούτε γραφική και περιττή.

Ακολουθεί το κείμενο της ανάρτησης

«Εμπορικό», «γραφικό»… «περιττό»;
Όποια και να είναι η κοινή γνώμη, η σημερινή ημέρα δεν παύει να είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την αγάπη και να θυμηθούμε όλους τους ανθρώπους που ομορφαίνουν την ζωή μας!

«Εγώ λατρεύω την εικόνα των στολισμένων μαγαζιών, την μοναδική μυρωδιά των κόκκινων τριαντάφυλλων και των χαμόγελων που είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων των ερωτευμένων κάθε ηλικίας σήμερα!
Είμαι ο άνθρωπος που θα αρπάζει πάντα κάθε ευκαιρία να γιορτάζει τα όμορφα του κόσμου μας. Μπορεί να αγαπάω κάθε μέρα, αλλά στις 14 Φλεβάρη κάθε χρόνου φοράω τα κόκκινά μου, αγοράζω τα δωράκια μου και γουστάρω λίγο περισσότερο ❤️

Εάν κάτι αξίζει εξ’άλλου μια μέρα αφιερωμένη σε αυτό, είναι η ΑΓΑΠΗ - το συναίσθημα αλλά και η πράξη που δίνει νόημα στην ύπαρξή μας.

Χρόνια Πολλά σε όλους σας λοιπόν γιατί όλοι κάποιον αγαπάτε και από κάποιον αγαπιέστε», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.


Εριέττα Κούρκουλου για την ήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:


Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-erietta-kourkoulou-agios-valentinos-2
1-erietta-kourkoulou-agios-valentinos-3
1-erietta-kourkoulou-agios-valentinos-4
1-erietta-kourkoulou-agios-valentinos-5
1-erietta-kourkoulou-agios-valentinos-6
1-erietta-kourkoulou-agios-valentinos-7