Τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο συνάντησε η Μαίρη Αυγερινοπούλου για την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τα «πεσίματα» των εκπομπών, τον πρόσφατο εκνευρισμό του με ερωτήσεις δημοσιογράφων, αλλά και τα on air «καβγαδάκια» του Γιώργου Παπαδάκη με τη Μαρία Αναστασοπούλου.

«Έχω κάνει 20 χρόνια πεσίματα, πλέον όμως είναι διαφορετικά. Τώρα θεωρούν πως αν εκνευρίσεις κάποιον και πάρεις και μια δήλωση, ότι μπορείς κάτι να βγάλεις. Βγαίνοντας με το αυτοκίνητο ήταν οι συνάδελφοι και οι κάμεραμαν ήταν μπροστά στο αυτοκίνητο και φοβήθηκα μη χτυπήσω κάποιον.

Έχω κάνει 20 χρόνια πεσίματα, σε αυτοκίνητο υπουργού και βουλευτή δεν έχω μπει μπροστά για να σταματήσει. Θαρρείς και δε θα σταματούσα. Εγώ πάντα σταματάω. Ήμουν έτοιμος να κατέβω και από το αυτοκίνητο, αλλά άρχισαν να ρωτάνε διάφορα πράγματα. Δεν περίμενα να με ρωτήσουν για τη διάρκεια της εκπομπής, περίμενα να μου πουν άλλα πράγματα. Μην είμαστε και υπερβολικοί, 2-3 μέρες έγινε αυτό με την ώρα, και ήταν θέμα ροής», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

«Τον Πάνο Βλάχο, δεν τον ξέρω. Τον Γιώργο Νταλάρα τον ξέρω, και σχετικά καλά. Όταν πηγαίνεις σε έναν άνθρωπο που έχει μια άλλη φιλοσοφία και ασχολείται με άλλα πράγματα από αυτά που ασχολείσαι εσύ, προσπαθείς λίγο να δεις τα πράγματα που τον ενδιαφέρουν, να σου απαντήσει σε ερωτήσεις και σιγά σιγά να τον ξεκλειδώσεις. Όταν μπαίνεις σε μια λογική “γειά σας, τι έχετε να πείτε γι’ αυτό” το σίγουρο είναι ότι δε θα σου απαντήσει. Απ’ ότι καταλαβαίνω, η επιτυχία αυτών των πραγμάτων, είναι να εκνευρίσουμε αυτόν στον οποίο κάνουμε πέσιμο» είπε σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το συμβόλαιό του αλλά και τη συνεργασία του με την Ανθή Βούλγαρη, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε: «Το συμβόλαιό μου λήγει φέτος, αλλά δεν έχω κάνει ακόμα συζητήσεις με το κανάλι. Νομίζω είναι ακόμα νωρίς γι’ αυτά. Η συνεργασία με την Ανθή είναι τρελοκομείο. Μου φτιάχνει τη μέρα η Ανθή και πιστεύω κι εγώ τη δική της. Λόγω δημοσιογραφίας έχασα ένα κομμάτι από την υγεία μου, όπως όλοι οι δημοσιογράφοι, και κομμάτια από το μεγάλωμα του γιου μου. Μεγάλωσε το παιδί μου και το είδα ξαφνικά μεγάλο. Κέρδισα την αγάπη μου για τη δημοσιογραφία γι’ αυτό το οποίο μου άρεσε και μπορώ να πω ότι μου βγήκε κιόλας… Είναι πολύ ωραίο να είσαι παρών όταν γράφεται η ιστορία. Γι’ αυτό το λόγο έγινα δημοσιογράφος…».

Τέλος, για τις εντάσεις που έχουν ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου στον αέρα της εκπομπής τους, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ανέφερε: «Μπορεί καμιά φορά ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου να τσακώνονται επί τούτου για να παίρνει ρόλο ο καθένας. Μη νομίζουμε ότι είναι και μαλωμένοι ή πλακωμένοι μεταξύ τους. Δεν ξέρω τι υπάρχει μεταξύ τους. Μην τα πιστεύουμε και όλα αυτά που λένε, ότι τσακώνονται στα παρασκήνια κλπ…».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz4pcnz9el4h)