Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Άννα Πανταζή έδωσε ο Χρήστος Σπανός. Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Σπανός μίλησε για τη σύζυγό του, αλλά και την κόρη τους.

Οι δηλώσεις του ηθοποιού

«Ο έρωτας με τη Μελίνα ήταν κεραυνοβόλος. Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν από εκείνη. Στην αρχή τής έγραφα ραβασάκια και της τα έβαζα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της. Τη σύζυγό μου τη θαυμάζω ακόμα. Είναι σημαντικό να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Όταν φύγει ο θαυμασμός έχουν φύγει πολλά», είπε αρχικά ο Χρήστος Σπανός.

Ο Χρήστος Σπανός είπε στη συνέχεια: «Ο έρωτας κρατάει λίγο. Το πρώτο καρδιοχτύπι δεν κρατάει καιρό. Έρχονται μετά συναισθήματα τα οποία είναι πιο δυνατά. Αποφασίσαμε νωρίς με τη Μελίνα ότι θέλουμε να κάνουμε παιδί. Της είχα πει ότι δεν νομίζω να ερωτευτώ ξανά. Στην αρχή δεν σκεφτήκαμε τον γάμο αλλά τον κάναμε για λόγους πρακτικούς. Έγινα πατέρας 28 χρόνων. Ένιωθα πολύ έτοιμος. Αν με ρωτήσεις τώρα, θα σου έλεγα "πώς το έκανα;"».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Σπανός ανέφερε: «Η κόρη μου, Μαρίνα, ξεκίνησε να τραγουδά στην Αρεοπαγίτου. Όταν πήρε επαγγελματική μορφή, μου ζήτησε να συνεργαστούμε. Κάνω την καλλιτεχνική επιμέλεια των live της. Στην αρχή μπερδευόντουσαν οι ρόλοι. Με τον καιρό καταλάβαινε ότι είναι άλλο ο ρόλος του μπαμπά και άλλος του συνεργάτη. Τίποτα δεν με κάνει πιο χαρούμενο από τη γυναίκα μου και την κόρη μου».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz4sljdfewx5)