Η  Ημέρα των ερωτευμένων δεν έχει αφήσει ασυγκίνητα τα ζευγάρια τις showbiz και από το πρωί τα social media έχουν γεμίσει, φιλιά, ηλιοβασιλέματα, λουλούδια και δημόσιες εκφράσεις αγάπης. Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι για τους περισσότερους μία ακόμα αφορμή για να πουν στους αγαπημένους τους ένα «σ’αγαπώ». Πώς το έκαναν οι celebrities;

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Αποστόλη Τότσικα στην οποία ποζάρουν με στυλ.

«Να είστε πάντα ερωτευμένοι με τη ζωή, να μαλώνετε με υγεία και χιούμορ, να σκέφτεστε πως σίγουρα υπάρχει κάποιος για εσάς αλλά αν δεν έρχεται να μην λυσσάτε στο ψάξιμο και όταν τον βρείτε να είστε πανέτοιμοι πια για όλους τους συμβιβασμούς με την απόλυτη θέληση σας! Αυτό για σήμερα και για κάθε μέρα. Απόστολε σου στέλνω μήνυμα πως σε αγαπώ και θα το φωνάζω», έγραψε.

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας

Λιτά κι απέριττα με φόντο το ηλιοβασίλεμα η Μαριέττα Χρουσαλά λέει «Για πάντα» στον Λέοντα Πατίτσα.

Αντώνης και Ιωάννα Σρόιτερ

«Χρόνια πολλά» στον Αντώνη Σρόιτερ λέει η σύζυγός του Ιωάννα με ένα φιλί από ρομαντικό τους ταξίδι.

 

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου

«Σ’ αγαπώ γιατί κάθε μέρα με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Σ’ αγαπώ γιατί δίνεις νόημα στο παραμικρό. Σ’ αγαπώ γιατί είσαι αυτός που φοβόμουν ακόμη και να ονειρευτώ. Σ’ αγαπώ γιατί δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Σ’ αγαπώ γιατί είσαι το καλύτερο παράδειγμα για το παιδί μας.
Σ’ αγαπώ και όσες ζωές και αν είχα, πάλι εσένα θ’ αγαπούσα. Το για πάντα μαζί σου είναι λίγο», εξομολογείται η Ελένη Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου, η οποία μίλησε και στο okmag για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος

«Αγαπηθείτε! Όχι μόνο σήμερα, κάθε μέρα», προτρέπει η Βάσω Λασκαράκη και μοιράζεται ένα βίντεο με στιγμές της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Άννυ Πανταζή – Χριστόφορος Χούμας

Άννυ Πανταζή και Χριστόφορος Χούμας με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και το «Σ’ αγαπώ» να εκφράζεται στη γαλλική γλώσσα.

Γιώργος Κόρομι – Τίνα Τριανταφύλλου

Ανατρεπτικά ενσταντανέ από τον Γιώργο Κόρομι που ποζάρει με μαγιό με τη σύντροφό του Τίνα Τριανταφύλλου στην Παύλιανη.

Ευαγγελία Συριοπούλου – Στράτος Πατσατζής

Την αγάπη της στον σύζυγό της Στράτο Πατσατζή με μια φωτογραφία από τον χορό τους την ημέρα του γάμου της εξέφρασε η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου.

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής

Με αστείες γκριμάτσες η Μαίρη Συνατσάκη κοιτά τον Ίαν Στρατή στα μάτια και λέει: «Ευχές για καλού Αγίου Βαλεντίνου σημερινή ημέρα».

Βίκυ Καγιά – Ηλιας Κρασσάς

Η Βίκυ Καγιά στην αγκαλιά του Ηλία Κρασσά που θα είναι πάντα ο Βαλεντίνος της.

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης


«Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους ή μη. Στους ευτυχισμένους singles από επιλογή. Στους πονεμένους ή προδομένους. Σήμερα είναι -ή και όχι – μια χαζοαφορμή να θυμηθούμε να γιορτάζουμε τον έρωτα. Την αγάπη. Για εκείνον/η. Για τους φίλους και την οικογένεια μας. Για εσένα. Για εμένα. Για τη ζωή. Ας δείχνουμε καθημερινά τα συναισθήματά μας. Με πράξεις. Με αγκαλιές. Με τηλεφωνήματα γεμάτα ενδιαφέρον. Με λόγια. Ω ναι, και τα λόγια χρειάζονται. Λόγια ενδυνάμωσης σε κάνουν να νιώθεις ατρόμητος/η ενώ λόγια προσβλητικά σε αποκαρδιώνουν. Αφήνω εδώ μια συμβουλή που μου έδινε από μικρή ο πατέρας μου: «Μην ανταλλάξεις ποτέ κουβέντες που θα μετανιώσεις μετά. Τα λόγια δεν επιστρέφονται» (Τόσα χρόνια και ακόμη την τηρώ)» έγραψε η Δούκισσα Νομικού.






















Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης

Θέλοντας να γιορτάσει την ημέρα του έρωτα και της αγάπης, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη, γράφοντας: «My forever valentine».

marakiiliaki






























































Δήμητρα Βαμβακούση - Γιώργος Αγγελόπουλος

«Με αφορμή τη σημερινή μέρα… Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι το νεαρό της ηλικίας και ο ενθουσιασμός ήταν ο συνδυασμός που έκανε το μυαλό να μεταφράζει τις πεταλούδες στο στομάχι ως έρωτα. Ότι δηλαδή ήταν ένα παιχνίδι του νου. Για κάποια χρόνια είχε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο έρωτας δεν υπάρχει. Μέχρι που είδα αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια και τι άλλο να σας πω;

Είναι σχεδόν ευλογία να μπορείς να ερωτευτείς στις μέρες μας. Πόσο μάλλον να είναι αμοιβαίο. Στην πραγματικότητα δεν γιορτάζει πολύς κόσμος σήμερα, και δεν εννοώ τις καρδούλες, τα μπαλόνια και τα τριαντάφυλλα. Και ναι ξέρω, ξέρω ο έρωτας περνάει λένε… Μα πως να σβήσω αυτή τη θάλασσα από το μυαλό μου που όσες φορές τον αντικρίζω το ρεύμα που διαπερνάει, θα με καθιστά για πάντα ανεπαρκή;» έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

dimitra






















Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα

Ο παρουσιαστής του Dragons Den δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι, το οποίο είναι γεμάτο με κούτες, αγκαλιά με την Χριστίνα Μπόμπα και έγραψε:

«Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους! Εμείς φέτος γιορτάζουμε διπλά, αφού σήμερα είναι το 1ο βράδυ που θα κοιμηθούμε και πάλι σπίτι μας…πάνω στις κούτες από ότι φαίνεται».





Νίκος Χατζηνικολάου - Κρίστυ Τσολακάκη

Με αφορμή λοιπόν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία κι έγραψε στη λεζάντα:

«Είκοσι δύο χρόνια τώρα αγκαλιά! Κάθε μέρα! Όχι μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Σε ευχαριστώ! Σε λατρεύω!». Οι επώνυμοι και μη φίλοι αντέδρασαν ρομαντικά σε αυτή την εξομολόγηση!

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή, «λιώνει» από έρωτα και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, με τον Βασίλη Μπισμπίκη αγκαλιά και έγραψε “Και πριν από αρκετό καιρό ξημέρωσε για μας…14 Φλεβάρη”

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρωνας Βασιλειάδης

David και Victoria Beckham

Ο David και η Victoria Beckham γιορτάζουν τον έρωτα και δεν το κρύβουν. Ο 48χρονος David περιέγραψε την 49χρονη Victoria ως μία καταπληκτική σύζυγο, μητέρα και φίλη, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αναρτώντας μία καλοκαιρινή φωτογραφία τους, στην οποία φιλιούνται μπροστά από μία παραλία, ο πρώην ποδοσφαιριστής απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι η σύζυγός του έχει βρει τον τρόπο να κρατά στα χέρια της τα κλειδιά της καρδιάς του


Σοφία Κουρτίδου – Γιάννης Σεβδίκαλης

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας


dffd




































































Μαρί Σαντάλ – Παύλος Μαριαλένα






















Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης

esds









































Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού

dffddffd