Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων η Ζόσεφιν βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξήγησε γιατί δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να πάει στη Eurovision και πως όταν έρθει, δεν θα πάει απλώς, αλλά θα πάει με το καλύτερο τραγούδι για να σκίσει.

1-josephine-wendel-2

Είμαι ερωτευμένη

«Είμαι ερωτευμένη, είμαι πολύ καλά», ανέφερε αρχικά η Ζόσεφιν, η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον Νίνο.


Φλερτάρω κάθε χρόνο με τη Eurovision

«Δέχομαι τη γνώμη των άλλων, γιατί το μόνο που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερη, αυτός είναι ο στόχος μου. Έχει ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο της Eurovision. Φλερτάρω κάθε χρόνο. Συζητάμε κάθε χρόνο για το αν θα πάω, απλά δεν έχει έρθει ακόμη η στιγμή. Θέλω να είναι το hit της σεζόν, να είναι πολύ δυνατό τραγούδι και η ομάδα», ανέφερε στη συνέχεια η Ζόσεφιν.


Θέλω να πάω στη Eurovision και να σκίσουμε

«Δεν θέλω απλά να πάω, θέλω να πάω και να σκίσουμε. Όταν κάτι είναι καλό, το αναγνωρίζουν όλοι. Όταν βλέπουμε κάτι και σε αγγίζει, η ενέργεια δεν κρύβεται. Θέλω να πάω αλλά πιστεύω ότι όλα θα γίνουν στη σωστή στιγμή και όταν είμαι έτοιμη», αποκάλυψε η Ζόσεφιν.


Αυτή τη στιγμή προσπαθώ για την καριέρα μου

«Δεν μου έχει κάνει κανείς πρόταση γάμου, για να φτάσεις εκεί πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ για την καριέρα μου. Να είναι καθαρό το τοπίο και να υπάρχει σεβασμός, αυτό ζητάω εγώ», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.