Καλεσμένος στην εκπομπή «EQ» ο Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε την ενόχλησή του που «ξαφνικά όλοι θέλουν να γίνουν γονείς» και τόνισε ότι ο ίδιος δεν θα ήθελε να μεγαλώσει ένα παιδί που δεν θα είχε μητέρα.

Φυσικά και είμαι υπέρ της υιοθεσίας

«Φυσικά και είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Τη δέχομαι ανάλογα με το lifestyle, τις ανάγκες για να έχει κάποιος οικογένεια και το κατά πόσο θα καθοδηγήσει κάποιον ώστε από έμβρυο να τον κάνει μεγάλο άνθρωπο, μορφωμένο, σε έναν κόσμο που είναι ήδη πολύ περίεργος.

1-lakis-gavalas

Άρα λοιπόν εάν μιλάμε για μια υιοθεσία, γιατί θεωρούμε ότι εκείνη τη στιγμή έχουμε έναν σύντροφο που θα είναι η υπόλοιπή μας ζωή, αλλά τα δεδομένα λένε ότι δεν θα είναι, είναι κρίμα να φέρνουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας όταν δεν θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε αυτές που είναι οι ανάγκες του για να μεγαλώσει και να γίνει άνθρωπος σωστός», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.


Όλοι αισθάνονται ότι θέλουν να γίνουν γονείς

«Τώρα όμως η παρένθετη μητέρα, όλο αυτό το πράγμα. Ότι συμφωνώ για την υιοθεσία, ναι, για τους άλλους βεβαίως. Εγώ όμως δεν θα είχα ένα παιδί το οποίο δεν θα μπορούσε να πει "μαμά" ή οτιδήποτε. Όχι, γιατί είναι ή δεν είναι μοντέρνοι ή τι θα πει στο σχολείο. Για το θέμα το φυσιολογικό κατά κάποιον τρόπο. Ας καταλαγιάσουμε όμως. Νομίζω ότι αυτό το πράγμα που ξαφνικά όλοι αισθάνονται ότι θέλουν να γίνουν γονείς, πάλι με ενοχλεί και με εκνευρίζει. Οι περισσότεροι δεν είναι ικανοί για να είναι γονείς με οποιονδήποτε τρόπο, είτε είναι ετερόφυλοι είτε είναι ομόφυλοι», είπε στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς.

«Εγώ είμαι ένας μεγάλος άνθρωπος που ευτυχώς μεγάλωσα ανίψια και όχι τα δικά μου παιδιά, που θα ήθελα πάρα πολύ να έχω, αλλά και αυτό το πράγμα συνέχεια να τα αναφέρουμε τα παιδιά. Ότι είναι καλό, δεν είναι καλό, είναι σωστό, δεν είναι σωστό και όλο αυτό το πράγμα με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση», τόνισε, τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: