Ξεχωριστό είναι το τελευταίο 24ωρο για την Κατερίνα Στικούδη, αφού το μεσημέρι της 14ης Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπός του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Το ζευγάρι, που το 2021 απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον μικρό Βύρωνα, χθες υποδέχτηκε στον κόσμο και τον δεύτερο γιο του, που θα πάρει το όνομα Νικόλας, όπως είναι και το όνομα του πατέρα της Κατερίνας Στικούδη. Η εκρηκτική Performer, που παραμένει στο μαιευτήριο, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της, τις οποίες συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.

Το post της Κατερίνας Στικούδη

«Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!!! Νικόλα μου, καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιάζεις στον μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για τόσες γλυκές ευχές, σε όλο το προσωπικό και διοίκηση του νοσοκομείου και βέβαια στον γιατρό μας, τον κ. Γιάννη Φρουδαράκη και τη Λαμπρινή μας», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Στικούδη.