Μια μοναδική συνάντηση είχε πριν από 10 ολόκληρα χρόνια η Νανά Παλαιτσάκη με τη Μάρω Κοντού.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του MEGA, που διανύει τον τρίτο της κύκλο, «Η Γη της Ελιάς», αφηγείται τι συνέβη ανάμεσα στην ίδια και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ μιλά και για τον χωρισμό της από τον τότε σύζυγό της.
1-maro_kontoy_05092019

Ο άνδρας είναι αδύναμος και εγωιστής, αλλά το κρύβει

«Οι άνδρες δεν θέλουν δυναμικές γυναίκες γιατί αισθάνονται κατώτεροι. Ο άνδρας είναι αδύναμος, ευαίσθητος και εγωιστής, αλλά το κρύβει. Παντρεύτηκα με τον Αριστείδη Καρύδη-Φουκς από μεγάλο έρωτα», ανέφερε αρχικά η Μάρω Κοντού.


Η Βουγιουκλάκη έκανε σχέση με τον Αριστείδη όταν ήμασταν ακόμα παντρεμένοι

«Η Βουγιουκλάκη έκανε σχέση με τον Αριστείδη, αλλά είχαμε απομακρυνθεί, ήμασταν όμως ακόμα παντρεμένοι. Όταν μου είπε ο Αριστείδης ότι έκανε σχέση με την Αλίκη, στην αρχή ένιωσα περίεργα και πέρασα δύσκολα. Δεν κράτησε πολύ η σχέση τους, η Αλίκη παντρεύτηκε με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ», είπε στη συνέχεια η Μάρω Κοντού.

Από πολύ μικρή ήξερα πως δεν θα κάνω παιδί

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το θέμα ενός παιδιού, από πολύ μικρή ήξερα πως δεν θα κάνω. Όταν σκεφτόμουν να κάνω παιδί, το έψαξα. Πήγα στο εξωτερικό και μου είπαν "δεν θα κάνεις ποτέ παιδί". Λυπάμαι όσες έχουν παιδιά για τις αγωνίες τους, τελικά είμαι τυχερή», τόνισε κλείνοντας η Μάρω Κοντού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: