Αποκλειστικά στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η αγάπη για την υποκριτική και τη μουσική

«Από πολύ μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική και τη μουσική. Με το τραγούδι έχω στενή σχέση. Τραγουδούσαμε με τους γονείς μου στα ταξίδια που κάναμε. Σταμάτησα να τραγουδάω όταν οι γονείς μου πήραν διαζύγιο», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε ακόμη - Κατερίνα Παπουτσάκη: "Άλλαξα σχολείο στο γυμνάσιο για να αποφύγω έντονες κινήσεις των αγοριών" (Βίντεο)


Με αμφισβήτησαν πολύ

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς «Έχω ένα μυστικό», όπου υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Με αμφισβήτησαν πολύ. Μέχρι εκείνη την στιγμή ζούσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Όλοι μιλούσαν όμορφα για εμένα. Τότε έγινε χαμός με τις κριτικές που δεχόμουν. Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πολύ», είπε στη συνέχεια η ηθοποιός.


Δυσκολεύομαι αρκετά στην αρνητικότητα

«Είμαι ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται αρκετά στην αρνητικότητα. Εάν γινόταν τώρα αυτό που συνέβη τότε, δεν θα έβαζα τόσο τα πράγματα μέσα μου. Δεν ξέρω πως μπορείς να καταφέρεις να μην σε επηρεάζει μία τόσο σκληρή συμπεριφορά, είναι επίπονο» τόνισε η Κατερίνα Παπουτσάκη.


Με τον ρόλο του γονιού γίνεσαι πιο σοφός

Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της χαζομαμά και πολύ στοργική και κατανοητική.

«Είμαι πολύ μαμά. Είναι μεγάλη πρόκληση να μεγαλώνεις ένα παιδί, μεγαλώνεις και εσύ μέσα από αυτό. Με τον ρόλο του γονιού γίνεσαι πιο σοφός, μαθαίνεις και η σχέση αυτή ξεπέρνα όλα τα συναισθήματα», σημείωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Είμαι πολύ στον κόσμο μου, πολύ αφηρημένη

«Δεν αντιμετώπισα ποτέ την αναγνωρισιμότητα ως κάτι ξένο, μεγάλωσα μέσα σε αυτό. Γενικά είμαι πολύ στον κόσμο μου, πολύ αφηρημένη, δεν βλέπω γύρω μου, είμαι πολύ "κοσμάρα". Τα ΜΜΕ μπορεί παλαιότερα να μου φέρθηκαν σκληρά, από τότε που έγινα μητέρα νομίζω ότι με σέβονται περισσότερο», είπε η γνωστή ηθοποιός.


1-katerina-papoytsakh-sfigga-tragoydi


Υπάρχουν ημέρες που αισθάνεται όμορφη

Όπως είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη, υπάρχουν ημέρες που αισθάνεται όμορφη και άλλες μέρες που νιώθει απαίσια. Όσο για τη σχέση της με τον χρόνο, δήλωσε ότι έχει πολύ καλή σχέση με αυτόν μέχρι στιγμής.


Για τις τηλεοπτικές προτάσεις

«Υπάρχουν τηλεοπτικές προτάσεις. Αισθάνομαι πολύ τυχερή, δεν χρειάστηκε ποτέ να αναζητήσω δουλειά», δήλωσε κλείνοντας η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη συνεχίζει τις μουσικές της παραστάσεις στη μουσική σκηνη «Σφίγγα»  στις 8 και 22 Μαρτίου 2024.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: