Ο Βασίλειος Κωστέτσος έκανε τη δική του ανάρτηση, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο.

Ειδικότερα, ο σχεδιαστής ανήρτησε στα social media του φωτογραφίες του με λευκό γαμπριάτικο κοστούμι, παρουσιάζοντας έτσι τη δική του πρόταση για το ντύσιμο στους γάμους.

Στην ανάρτησή του  κάλεσε τους ομοφυλόφιλους που πρόκειται να παντρευτούν να μην κάνουν υπερβολές στο ντύσιμό τους.

*Διαβάστε εδώ: "Marry me": Ο Αύγουστος Κορτώ έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του, στο περιστύλιο της Βουλής


Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου

«Η πρότασή μου για τους επικείμενους πλέον… γάμους! Δεν θέλω ακρότητες ούτε φτερά, τούλια και πούπουλα, εεε; Σοβαρούς και κλασικούς σας θέλω, όχι οι τρελές του Σαγιό!», έγραψε χαρακτηριστικά.


Πρόσφατα ο Βασίλειος Κωστέτσος είχε πάει καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» και τοποθετήθηκε ως προς το ζήτημα των ημερών, για τις αντιδράσεις της κοινωνίας, αλλά και των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων γι' αυτή την πρωτοβουλία.

«Έτσι έπρεπε να γίνει, υποκειμενικά και αντικειμενικά. Είναι ένα θέμα που απασχολεί την κοινωνία μας που πρέπει να καλυφθεί νομικά και είναι κάτι παγκόσμιο. Δεν μπορεί να μην είναι στην Ελλάδα. Αυτό που έχω δει και που ακούω, και δη από πολιτικούς που έχουν εκλεγεί από τους πολίτες, βλέπω ότι το πρόβλημα των πολιτικών είναι η ομοφυλοφιλία και όχι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών. Και γενικά στην κοινωνία υπάρχει μία επανάσταση στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, το οποίο δεν έχει λυθεί ακόμα», ανέφερε.

Για το θέμα της παρένθετης μητέρας, ο Βασίλειος Κωστέτσος επισήμανε: «Το να κάνεις παιδί με παρένθετη μητέρα σημαίνει ότι πρέπει να έχεις κάποια λεφτά. Θα πηγαίνουν να κάνουν παιδιά στο εξωτερικό, θα τα εισάγουν στην Ελλάδα».

«Είναι τραγικό το να με ενοχλεί τι θα κάνει ο συνάνθρωπός μου, τους ενοχλεί η διαφορετικότητα, πολεμούν τη διαφορετικότητα. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα κρύβουν τη διαφορετικότητά τους και την κρύβουν μέσα από τον γάμο τους και τη βγάζουν κρυφά και έχουμε κατεστραμμένες οικογένειες και κατεστραμμένα παιδιά που διαμορφώνονται μέσα από αυτές τις οικογένειες. Πρέπει να τελειώσουν αυτά τα στερεότυπα. Εμένα η μητέρα μου με μεγάλωσε με πολλή αγάπη. Υπάρχουν μητέρες που δεν μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη και το έχουμε δει. Θα μπορούσα να μεταφέρω την αγάπη μου σε ένα παιδί. Το παιδί μου όμως δεν θα μπει στην κρεβατοκάμαρά μου, όπως εγώ δεν μπήκα στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μου. Είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας οι ομοφυλόφιλοι. Δεν αφορά στην Εκκλησία αυτό, είναι νομικό», πρόσθεσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cydc9xm7jfz5)