Η Μαρίνα Σάττι, φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, παραχώρησε συνέντευξη στους Βρετανούς «Wiwibloggs», ιστότοπο και κανάλι στο YouTube που καταπιάνεται με τα τεκταινόμενα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. 

Παρόλο που η Μαρίνα Σάττι ήταν άρρωστη, εμφανίστηκε ευδιάθετη και χαμογελαστή, δίνοντας μια συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε και για την επιλογή της από την ΕΡΤ, αναφέροντας ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που της έγινε πρόταση.

Είπε ότι μέχρι πρότινος δεν ένιωθε έτοιμη και δεν είχε την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσει το όλο project. Μίλησε για τη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού.

Η Μαρίνα Σάττι με την ομάδα της, όπως είπε, άκουσαν τα υποψήφια τραγούδια, επέλεξαν τα αγαπημένα τους και κατόπιν επικοινώνησαν με τους δημιουργούς τους και δούλεψαν με τα τραγούδια τα οποία εκτιμούσαν ότι είναι τα πιο «κατάλληλα» για το Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Είπε ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε, επίσης, όχι μόνο το τραγούδια, αλλά και πώς θα το ένιωθε η ίδια όταν θα το ερμήνευε στη σκηνή της Eurovision.

Η Μαρίνα Σάττι τόνισε πως για την ίδια η Eurovision δεν είναι ένας διαγωνισμός, αλλά ένα φεστιβάλ και πως δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι αλλά καλλιτέχνες που δείχνουν τον πραγματικό εαυτό τους στη σκηνή.


Η Μαρίνα Σάττι είπε, ανάμεσα σε άλλα:

«Mέσα από τη διαδικασία της ανοιχτής πρόσκλησης της ΕΡΤ γνώρισα πολλούς δημιουργούς που σίγουρα θα κρατήσω επαφή και αυτή τη στιγμή έχουμε το τραγούδι. Όχι στην τελική του μορφή. Είναι κοντά στις προηγούμενες δουλειές μου, αλλά είναι και μερικά βήματα μπροστά!

Αυτό που επιθυμώ να πετύχω μέσα από την εμφάνισή μου είναι να εκφράσω τη σύγχρονη Ελλάδα του σήμερα. Την πιο πολιτισμική πλευρά όπως είναι επηρεασμένη από την ποπ και ραπ σκηνή».

Αναφέρθηκε στις σπουδές της στο κλασικό πιάνο, στη μουσική και το κλασικό τραγούδι, το θέατρο και την αρχιτεκτονική!


Η ερμηνεύτρια βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα ούτως ώστε να δώσει ακόμα μία επιτυχημένη συναυλία, της οποίας τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Σε έκτακτη βραδινή εκπομπή η παρουσίαση του τραγουδιού μας


Σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα γίνει η παρουσίαση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.