Το «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα καυτά νέα της showbiz.


Ραμόνα Βλαντή

Άστραψε και βρόντηξε η Ραμόνα Βλαντή με ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο.

«Μη με ρωτάτε για την Μέγκι Ντρίο, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Δεν έχω να τοποθετηθώ σε κάτι που δεν μπορεί να με αγγίξει, είναι μακριά από μένα. Μάθετε επιτέλους να κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις», είπε.


Έβελυν Καζαντζόγλου

Για την Έβελυν Καζαντζόγλου και το στιλ της είπε πως είναι πολύ εμπορική, ενώ στη συνέχεια η Ραμόνα Βλαντή τήρησε σιγή ιχθύος για την προσωπική της ζωή.


Περικλής Κονδυλάτος

«Έχω διαγράψει από το Instagram τον Νίκο Μουτσινά, γιατί με παρίστανε ότι ψευδίζω, αλλά δε βγήκε κάνεις να πει ότι μου κάνει bullying», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.


Μαριάντα Πιερίδη

Η Μαριάντα Πιερίδη τόνισε πως δεν είναι εκείνη που αποφασίζει για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή στο OPEN, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες του διαζυγίου.

«Δηλώνω πλέον ελεύθερη, το «ωραία» άσε να το πουν οι άλλοι. Ένα διαζύγιο πάντα είναι δύσκολο, αλλιώς θα ήμουν νούφαρο. Όλοι οι άνθρωποι περνάμε από κάποια στάδια όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο», είπε η τραγουδίστρια.


Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Ενοχλημένος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος από τη δήλωση του Πάνου Βλάχου «μέσα στον ίδιο σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», χαρακτηρίζοντας τον λόγο του επιθετικό και διχαστικό.


Χρήστος Αντωνιάδης

Ο Χρήστος Αντωνιάδης αποκάλυψε πως λίγο μετά το ξεκίνημα της καριέρας του είχε καβαλήσει το καλάμι. Ο τραγουδιστής, ο οποίος συμμετέχει στο J2US, ανέφερε πως χαίρεται που έχει τον Θανάση Πάτρα συμπαίκτη, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει τα «καρφιά» του για το ζευγάρι τραγουδιστών που εμφανίζεται στο μουσικό show.

«Μερικοί είναι τραγουδιστές, δεν είναι όλοι το ίδιο», ήταν το σχόλιό του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: