Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση υποδέχτηκαν την κόρη τους πριν από λίγες μέρες, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τον υποχρεώνουν σε ταξίδια.

Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε τον «Γιώργο Αγγελόπουλο» στο αεροδρόμιο, ο οποίος και προχώρησε σε δηλώσεις για τη νέα του καθημερινότητα, ως γονέας.


Έχω να κοιμηθώ πολλά βράδια

«Έχεις κορούλα και ξέρεις…» είπε στον δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το παιδί του. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Έχω να κοιμηθώ πολλά βράδια. Είναι πρώτη φορά που έχω ένα παιδί και είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα δεν το έχω ξαναζήσει».


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, η Δήμητρα Βαμβακούση έφερε στον κόσμο, την κόρη τους. Στην πρώτη του ανάρτηση μέσω Instagram μετά τη γέννα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβασε ένα βίντεο με το νεογέννητο παιδί του. Ο ίδιος είναι καθισμένος σε έναν καναπέ και έχει στην αγκαλιά του το μωρό, το οποίο και ταΐζει.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram:


Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας. Δήμητρα, σε ευχαριστώ για την υπομονή σου, τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας, σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις γλυκιές ευχές σας».


Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για τη γέννηση της κόρης του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: