Στην εκπομπή Fay’s Time βρέθηκε ο Νίκος Μωραΐτης και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις αντιδράσεις γύρω από τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και στο παραλλαγμένο τραγούδι του Πάνου Βλάχου που προκάλεσε σάλο.


«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι κάτι άλλο. Θα έπρεπε να υπάρχει στο λεξικό του Μπαμπινιώτη δίπλα στην λέξη Έλληνας τραγουδιστής. Από έναν τέτοιο άνθρωπο δέχομαι τα πάντα και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει. Το να πιάνει να μιλήσει σκληρά για μία πραγματικότητα, σημαίνει ότι κι αυτή η πραγματικότητα, έχει ξεφύγει. Ως προς τις διαφημίσεις, είναι άλλη η γνώμη μου. Αν έβλεπα τον Νταλάρα σε διαφήμιση θα με ξένιζε. Έχει να κάνει με το τι κουβαλάει ένα πρόσωπο κι ως ιδιοσυγκρασία», είπε ο  Νίκος Μωραΐτης.

Σχετικά με τη λογοκρισία στα τραγούδια με αφορμή τους στίχους που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε τόνισε ότι «δεν συμφωνώ που απέσυρε το τραγούδι ο Πάνος Βλάχος. Η τέχνη είναι πολύ σκληρή σε κάποιες περιπτώσεις και ό,τι σατιρίζεται έχει πιάσει το μεδούλι της ελληνικής κοινωνίας», δήλωσε ο Νίκος Μωραΐτης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz90hzpbyw3d)