Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και καιρό στα δημοσιογραφικά γραφεία και όχι μόνο. Φήμες που μέρα με τη μέρα φουντώνουν και οι οποίες θέλουν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα να έχουν έρθει πιο κοντά. Κάποιοι μιλούν για πολύ βαθιά φιλία, άλλοι λένε ότι τους έχουν δει με τα μάτια τους σε τρυφερά τετ-α-τετ, που μόνο φιλικά δεν ήταν.


Οι κοινές έξοδοι Φίλιππου Τσαγκρίδη και Δανάης Μπάρκα μετά τον χωρισμό με την Κατερίνα Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Δανάη Μπάρκα αύξησαν τις κοινές τους εξόδους, κυρίως μετά το χωρισμό του πρώτου από την Κατερίνα Καινούργιου. Τότε αρχίσαμε να τους βλέπουμε να κάνουν πιο στενή παρέα. Η Δανάη Μπάρκα γνώρισε τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μέσω της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς οι δύο παρουσιάστριες ήταν πολύ καλές φίλες. Τόσο καλές, που ούτε ο ανταγωνισμός των εκπομπών τους στάθηκε ικανός να κλονίσει τη σχέση τους, αφού και οι δύο φρόντιζαν να τονίζουν με κάθε ευκαιρία ότι η δουλειά τους είναι ανεξάρτητη από τη φιλία τους.

«Δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί μεταξύ μας. Σ’ αγαπώ, φίλη! Είσαι ξεχωριστό πλάσμα» έγραφε η Κατερίνα Καινούργιου στη Δανάη Μπάρκα. Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» έκανε repost το story και σημείωνε: «Η αγάπη υπερτερεί. Σκίσε! Σ’ αγαπώ!».

Ωστόσο, η φιλία αυτή φαίνεται ότι κλονίστηκε από έναν άνδρα, που δεν είναι άλλος από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο οποίος μετά το χωρισμό του από την Κατερίνα άρχισε να βγαίνει με τη Δανάη.


Και τα φιλιά στη Βίσση

Μάλιστα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου οι δυο τους επισκέφθηκαν το μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Το ζευγάρι, όπως λένε όσοι τους είδαν, δεν κρύφτηκε, έκατσε πρώτο τραπέζι πίστα και δεν δίστασε να ανταλλάξει και φιλιά.

Πρωινό Σου Σού: Η on air αποκάλυψη για την κοινή έξοδο της Μπάρκα με τον Τσαγκρίδη


Το περιστατικό αναφέρθηκε χθες το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», όπου ένας τεχνικός της εκπομπής αποκάλυψε πως μια παρουσιάστρια εθεάθη σε τρυφερά ενσταντανέ με γνωστό πρόσωπο, πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπλήρωσε: «Είδε ωραία συναισθήματα, αντάλλασσαν φιλιά».
Η αποκάλυψη του Happy Day για νέο ζευγάρι στην showbiz - Μαζί στην Άννα Βίσση


Και όλα αυτά μόλις μία εβδομάδα μετά την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο εστιατόριο που διατηρεί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, είχε κάνει και ανάρτηση-διαφήμιση για το μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη, γεγονός που φούντωσε τις φήμες για επανασύνδεση. Όμως, μετά την έξοδο του πρώην της με τη Δανάη, η ανάρτηση αυτή πλέον δεν υπάρχει…

Δημοσιεύθηκε στην Ontime