Στον ιδιωτικό τομέα εργάζονται ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, όπως έγινε γνωστό χθες από τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Σήμερα ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης από τον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» έκανε μια νέα αποκάλυψη για την Ελπίδα Νίνου.
Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη η Ελπίδα Νίνου εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής θεαμάτων σε διοικητική θέση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz9r6fa3xevl)


Νίκος Γεωργιάδης για Ελπίδα Νίνου: «Μου είπαν ότι είναι πάρα πολύ καλή στη δουλειά της»

«Η Ελπίδα Νίνου εργάζεται εδώ και 6 μήνες σε έναν χώρο που η ίδια αγαπά και γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Από την αρχή της σεζόν εργάζεται στις Θεατρικές Σκηνές που ανήκουν στον κ. Γιάννη Κεντ. Δεν ασχολείται με το καλλιτεχνικό κομμάτι, είναι σε διοικητικό επίπεδο οι υπηρεσίες που προσφέρει. Υπάρχει σύμβαση ορισμένου χρόνου που λήγει στο τέλος Φεβρουαρίου και δεν ξέρουμε αν θα ανανεωθεί. Ο κ. Κεντ, που έχει κάνει ως παραγωγός πολύ μεγάλες επιτυχίες κυρίως στο Παλλάς, έχει κάνει ένα βήμα πίσω και νοικιάζει τον χώρο σε άλλους παραγωγούς. Άρα, δεν ξέρω αν θα συνεχίσει εκεί η Ελπίδα Νίνου. Η ίδια είχε εργαστεί για την “Εκατομμυριούχο” που είχε ανέβει στο Παλλάς με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Νίκο Κουρή», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Μου είπαν ότι είναι πάρα πολύ καλή στη δουλειά της, δεν είχε κανένα θέμα με τους συνεργάτες της, είναι και πρόσωπα που γνώριζε και η ίδια και τη γνώριζαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι θέλει να είναι ενεργή», πρόσθεσε ο ίδιος.