Ο Φώτης Σπύρος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για τον Γιώργο Λαμπάτο, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τις άσχημες συμπεριφορές που έχει βιώσει σαν ηθοποιός, αλλά και για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών.


Αναφερόμενος στην τηλεοπτική αποχή του, τον Γιώργο Λαμπάτο, είπε:

«Η αποχή μου από την τηλεόραση είναι προσωπική επιλογή, έχω κάθε χρόνο προτάσεις. Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να αναζητούμε με τον εαυτό μας τι έχει πάει λάθος, ο Γιώργος Λαμπάτος δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου».

«Είχα εξάρτηση από το αλκοόλ, ζήτησα βοήθεια και πάλεψα για να ξαναφτιάξω τη ζωή μου», δήλωσε ο ηθοποιός, Φώτης Σπύρος.


Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχθεί παλαιότερα από άλλο ηθοποιό ο ίδιος πάνω στην σκηνή, ανέφερε:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, δύσκολα θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του… Είναι πολύ καλός ηθοποιός μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να συνεργαζόμουν μαζί του αλλά νομίζω θα τσακωνόμασταν».

«Παλαιότερα έχω βιώσει άσχημες συμπεριφορές αλλά τότε ήμουν παιδάκια και ”το βούλωνα”. Τώρα πια δεν μπορώ να το βουλώσω. Είχα φάει ξύλο πάνω στη σκηνή. Υπήρχε ηθοποιός που δεν καταλάβαινε ότι μου ασκούσε βία πάνω στη σκηνή, νόμιζε ότι έκανε πλάκα», είπε ο Φώτης Σπύρος.


Επίσης μεταξύ άλλων μίλησε για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών, τι είπε:

«Έχω βιώσει δύσκολες καταστάσεις λόγω της σεξουαλικότητας μου. Όταν αντιλήφθηκα την σεξουαλική μου ταυτότητα, είπα ”γιατί σε εμένα;”».

«Ένα ομόφυλο ζευγάρι που έχει ένα παιδί σίγουρα το θέλουν πάρα πολύ. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι όλες οι οικογένειες που έχουν κάνει παιδιά, το θέλουν. Η θέση της εκκλησίας απέναντι στο θέμα είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Σίγουρα υπάρχουν gay ιερείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι», ανέφερε ο  Φώτης Σπύρος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz9s480j2t0p)