Ο Άγγελος Παπαδημητρίου μίλησε στο Mega Καλημέρα και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο για τις έντονες στιγμές της ζωής του, την απιστία αλλά και τον φίλο του, Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Ήταν το πιο ευγενικό παιδί στον κόσμο. Είχε μία αμφιβολία για το αν είναι κάλος ηθοποιός. Τον τελευταίο καιρό, είχε άλλες αγωνίες, έχανε τη ψυχραιμία του και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε», αποκάλυψε ο Άγγελος Παπαδημητρίου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Η άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου

Ήταν 4 Ιουνίου του 2008 όταν όλο το πανελλήνιο παρακολουθούσε σοκαρισμένο τις εξελίξεις της δολοφονίας του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου.Ο ηθοποιός είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι, στον 5ο όροφο της οδού Μετεώρων 14-16. Είχε δεχτεί 21 χτυπήματα σε όλο το κορμί του από μαχαίρι. Η τραγική είδηση είχε αναστατώσει τον καλλιτεχνικό κόσμο κι όχι μόνο, ενώ ακόμα πιο σοκαρισμένη ήταν η αλλοδαπή οικιακή βοηθός του, η οποία ήταν εκείνη που το πρωινό της 4ης Ιουνίου του 2008 είχε βρει τον ηθοποιό πεσμένο στο σαλόνι του σπιτιού του και μαχαιρωμένο. Περίπου 50 ημέρες αργότερα, η αστυνομία εξιχνιάζει το έγκλημα, συλλαμβάνοντας τον 30χρονο -τότε- Γεωργιανό βάσει δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ο Γεωργιανός ομολογεί πως διέπραξε το έγκλημα υπό την επήρεια κοκαΐνης και ενώ του ζητήθηκε να κάνει σεξ με τον ηθοποιό παρά τη θέλησή του. Η δίκη ξεκινά με το δολοφόνο να καταδικάζεται τελικά σε ισόβια κάθειρξη το 2013.

Για την Ζωζώ Σαπουντζάκη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για την απιστία υπογράμμισε: «μία γιαγιά είπε στη Ζωζώ Σαπουντζάκη ότι τα παπούτσια δεν πάνε με το φόρεμά της και η Ζωζώ την αποκάλεσε “τρελή”.

Θέλω να κάνω τον ανώτερο άλλα δεν συγχωρώ την απιστία. Δεν έχω απιστήσει, γιατί αν καταγράφει μέσα μου ως απιστία μετράει αλλιώς δεν μετράει», ανέφερε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ταλέντο. Μην κοιτάτε αυτά που έκανε όταν μεγάλωσε. Κατάλαβα την ηλικία της Αλίκης από τον τρόπο που κατέβαινε τα σκαλιά», ανέφερε ο Άγγελος Παπαδημητρίου σε συνέντευξή του στο Mega.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz9qf65r6wy9)