Τον Δημήτρη Χαβρέ υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης 21/02/2024 στο «The 2Night Show» o Γρηγόρης Αρναούτογλου, που ανέφερε πολλά άγνωστα γεγονότα της ζωής του.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός συμμετέχει στη σπουδαία κινηματογραφική ταινία «Καπετάν Μιχάλης», βασισμένη στο αριστούργημα του Νίκου Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαραλάμπους.

Η Βέτα Μπετίνη δεν μου μίλαγε για έναν μήνα

«Η Βέτα Μπετίνη όταν έμαθε ότι έχω σχέση με την κόρη της δεν μου μίλαγε για έναν μήνα. Στους "Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη" τη γνώρισα. Όταν συναντηθήκαμε, πηγαίναμε παντού μαζί. Χάραξε τη ζωή μου. Περάσαμε δύσκολες περιόδους αλλά όταν μου έλεγε "μη μασάς, αγόρι μου" το ένιωθα στο πετσί μου. Κάποια στιγμή, ήταν μια σεζόν που δεν είχα θέατρο, με πήρε η Βέτα να πάω σε ένα μαγαζί που άνοιξε στη Νέα Σμύρνη, φαντάστηκα ένα μαγαζί εστιατόριο, καφέ. Ήταν ένα μαγαζί με ορυκτούς κρυστάλλους.

Δημήτρης Χαβρές: Η σχέση με τη Βέτα Μπετίνη, ο γάμος και ο ρόλος του Βίκινγκ
H Λιάνα είναι η κορη της Βέτας Μπετίνη και η ομοιότητα είναι κατι παραπάνω από εμφανής

Από εκείνη τη μέρα δεν έφυγα ποτέ, γνώρισα την κόρη της, τη Λιάνα, παντρευτήκαμε, κάναμε ένα παιδί και από τότε είμαστε μαζί», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Χαβρές.



Το 2016 έκανα κάστινγκ για τους Βίκινγκς

Εξάλλου, ο Δημήτρης Χαβρές αποκάλυψε για πρώτη φορά πως το 2016 του είχε δοθεί η ευκαιρία να παίξει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στους Βίκινγκς, ωστόσο η δύσκολη κατάσταση υγείας της Βέτας Μπετίνη δεν του επέτρεπε να φύγει. «Το 2016 έκανα κάστινγκ για τους Βίκινγκς. Με πήραν, αλλά τότε η κατάσταση με την υγεία της Βέτας ήταν δύσκολη, δεν μπορούσα να φύγω κι έτσι δεν πήγα ποτέ. Και τον χρόνο να γύρναγα πίσω, το ίδιο θα έκανα. Θα είχα έναν από τους βασικούς ρόλους. Δεν γινόταν όμως. Το 2018 ξεκίνησα τη μεταγλώττιση στο παιχνίδι "God of war" ως "Kratos". Τον αγάπησα αμέσως αυτόν τον χαρακτήρα» είπε.

«Έχω κάνει 11 φωνές στο "League of Legends", τώρα θα βγει και ένας καινούργιος, αλλά δεν μπορώ να πω ποιος είναι», ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: