Ύστερα από παρέμβαση πολύ γνωστής εταιρείας παραγωγής, ο πλειστηριασμός που θα γινόταν στο σπίτι της Νόρας Βαλσάμη τέθηκε σε παύση. Την είδηση αποκάλυψε αποκλειστικά ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο «Πρωινό», ο οποίος εξασφάλισε δηλώσεις της.


Δείτε ακόμη - Συγκινεί η Νόρα Βαλσάμη: "Βγάζουν το σπίτι μου σε πλειστηριασμό για 18.000 ευρώ"


Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ

«Εντάξει, τακτοποιήθηκε. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Ήμασταν παρέα και το είπαμε, και αμέσως σε δύο μέρες μου το έκαναν. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα στο σπίτι, πού θα βρω ανθρώπους», ανέφερε η Νόρα Βαλσάμη.

Είναι κάτι από τον Θεό

«Δεν το περίμενα ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και μου έδωσε ο Θεός, μου πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω, πώς να το εξηγήσω», πρόσθεσε στη συνέχεια η Νόρα Βαλσάμη.

Παίρνω σύνταξη 500 ευρώ

Η ηθοποιός ρωτήθηκε και για το πώς τα βγάζει πέρα οικονομικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.
«Σκατά τα βγάζω πέρα. Δεν έχω λεφτά. 500 ευρώ σύνταξη παίρνω, η οποία δεν είναι τίποτα. Τίποτα δεν φτάνει, ούτε να πάρω νερά και καφέδες. Ντροπή τους. Ντροπή, ντροπή, όλοι μου το λένε», είπε χαρακτηριστικά η Νόρα Βαλσάμη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: