Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που έζησε ως παιδί σε μια οικογένεια με καβγάδες και εντάσεις.

Ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» που θα προβληθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 και απόσπασμα από τη συνέντευξή του, προβλήθηκε στο «Happy Day».


Οι γονείς μου δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί

Μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Νικολαΐδης είπε για τους γονείς του, ότι: «Ήταν δύο άνθρωποι – καλή τους ώρα – που δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την περίεργη αντίθεση που είχαν δημιούργησαν τρία καλά και αγαπημένα παιδιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε γίνει κάτι τελείως αντίθετο».


Μεγαλώσαμε μέσα σε ένα περιβάλλον με καβγάδες

«Μεγαλώσαμε μέσα σε ένα έντονο περιβάλλον με καβγάδες. Αυτό λειτούργησε αρνητικά για την αδελφή μου και δεν έκανε ποτέ τη δική της οικογένεια. Σε μένα λειτούργησε εντελώς διαφορετικά και θέλησα να σπάσω αυτή την αλυσίδα, να μεγαλώσω ένα παιδί όπως πρέπει. Να το κάνω σίγουρο για τον εαυτό του, να το επιβραβεύσω για ό,τι καλό κάνει, να είμαι δίπλα του να το βοηθήσω», είπε στη συνέχεια ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Μας δημιούργησαν κόμπλεξ κατωτερότητας

«Αντιθέτως, στην οικογένειά μας είχαμε τέτοιες συμπεριφορές που μας δημιούργησαν κόμπλεξ κατωτερότητας. Όταν έβγαλα τη σχολή στις πρώτες δουλειές σκεφτόμουν "τώρα εσένα γιατί σε πήραν, θα σε πληρώνουν;" και τέτοια. Εκτός του ότι η μάνα μου φυσικά δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός», είπε κλείνοντας ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: