Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε σε χθεσινοβραδινή της εμφάνιση ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν επιθυμεί να κρύβεται και μίλησε ανοιχτά στις τηλεοπτικές κάμερες για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Δείτε ακόμη - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της – "Ξέρουμε το φύλο του μωρού" (Βίντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έχει ήδη έναν γιο με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους.

Μετά την προβολή των δηλώσεών της στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε ότι είχε συναντήσει πριν από έναν μήνα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ωστόσο δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος.


Την είχα πετύχει και δεν είχα καταλάβει τίποτα

«Την είχα πετύχει έναν μήνα πριν κάπου έξω, εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα. Τη βλέπω, έρχεται κούκλα, όμορφη και αρχίζει και λέει “πόσο δύσκολα είναι με τον μικρό, ο οποίος μεγαλώνει και δεν φτάνουν οι 24 ώρες στο σπίτι. Ζω μια τρέλα”, με την καλή έννοια το κορίτσι, πόσο κουρασμένη είναι από αυτό. Μαθαίνω μετά ότι είναι εγκυούλα και λέω αποκλείεται, προχθές την είδα», αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: