Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s time και μίλησε για τα νέα επαγγελματικά της βήματα, την υποκριτική, τον γιό της αλλά και για τον Νίκο Μουτσινά.

Αναφερόμενη στα επαγγελματικά της βήματα και στην «Βάνια» από το «Καλό μεσημεράκι», είπε:

«Πριν από την εκπομπή η οικογένειά μου ήταν οργανωμένη και προετοιμασμένη για κάθε μέρα της εκπομπής που ενσάρκωνα την ”Βάνια” όποτε δεν υπήρχε δυσκολία, overdose όμως υπήρχε. Γιατί ήταν πολλά τα χρόνια του Καλό μεσημεράκι και ήταν και μεγάλες οι σεζόν. Τώρα που κάθισα ηρέμησα και έκανα και αλλά πράγματα μπορώ να πω ότι μου λείπει η ”Βάνια”. Καθόμαστε με τον Νίκο Μουτσινά και βλέπουμε κάποια παλιά βιντεάκια και λέμε, ”πω πω τι έχουμε κάνει”. Όταν τα βλέπω, σκέφτομαι σαν να ήταν πολύ παλιά.

Για την ενασχόλησή της με την υποκριτική, ανέφερε:

«Έχω τελειώσει το θέατρο Tέχνης πριν από αρκετά χρόνια. Έχω παίξει στην Επίδαυρο πέντε με έξι φορές και είμαι παρά πολύ τυχερή για αυτό. Μας έπαιρναν από μαθητές και παίζαμε στην Επίδαυρο, νομίζω ότι είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή που έχω ζήσει στο θέατρο. Είναι μερικές φορές που αισθανόμουν πολύ πιο πολύ ηθοποιός από ότι τώρα. Μου λείπει αυτό. Δεν θα το σκεφτόμουν δεύτερη και τρίτη φορά να ξαναπαίξω στην Επίδαυρο.

Επίσης αναφέρθηκε και στον γιο της:

«Ο γιος μου πάει πρώτη Λυκείου, είναι παρά πολύ καλά παίζει τις μουσικές του, έχει το συγκρότημά του. Είναι ροκάς και έχει παθιαστεί με αυτό. Χαίρομαι πολύ που ασχολείται με τη μουσική, εκτονώνει τα πάντα εκεί. Είναι πολύ σημαντικό για ένα παιδί να ασχολείται με τη μουσική και να δημιουργεί».

«Τώρα που είμαι στο σπίτι και με το πρόγραμμά μου έχει διαφορά στις σχέσεις μου με το γιο μου. Βέβαια έχει το πρόγραμμά του και εκείνος, τους φίλους του. Πάμε βόλτες στην παραλία, λέμε διάφορα και για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό, είναι κάτι δικό μας».

Ακόμη μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά:

«Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που ένα πρωί θα σε πάρει και θα σου πει, ”έλα, θα γίνει αυτό και αυτό…”. Όποτε και εγώ περιμένω να με πάρει και να μου ανακοινώσει τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα. Κάτι που έχω μοιραστεί με το Νίκο είναι ότι είναι χαρά μου να δουλεύουμε μαζί, έχουμε βρει ένα κώδικα και είμαστε πολύ σύμφωνοι με αυτό. Θα ξαναέκανα ένα τηλεοπτικό προϊόν με τον Νίκο ξεκάθαρα. Δεν είναι θέμα συνταγής, σου λείπει κάτι τέτοιο…».