Με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες γύρω από την υπόθεση του φόνου της Ελένης, στη σειρά «Famagusta», η εκπομπή «Πάμε Δανάη» επικοινώνησε ζωντανά το πρωί της Παρασκευής με τον βασικό πρωταγωνιστή αυτής της σκοτεινής ιστορίας, τον Στέφανο Μιχαήλ.

Σε ζωντανή σύνδεση από την Κύπρο, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Θοδωρή μίλησε για τη συνέχεια της σειράς του MEGA, αλλά και τον τρόπο που θα εξελιχθεί τελικά η διερεύνηση του φόνου που έχει διαπράξει και για τον οποίο κατηγορείται ο Μάικλ (Χρήστος Λούλης).

«Ο Κλεάνθης δεν εκβιάζει ουσιαστικά τον Θοδωρή απλά νιώθει βάρος στη συνείδησή του γιατί το γνωρίζει. Θα κατηγορηθεί ένας αθώος άνθρωπος, λογικό να αισθάνεται έτσι» ανέφερε ο Κύπριος ηθοποιός για τον μοναδικό ήρωα που γνωρίζει την αλήθεια.

Ωστόσο, παρά την πίεση της Δάναης και των συνεργατών της στην εκπομπή, ο Στέφανος Μιχαήλ δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Άλλωστε, όπως έχουμε παρακολουθήσει, ανέλπιστος σύμμαχος του Θοδωρή στη «Famagusta» αποδεικνύεται η Κατερίνα, η συνεργάτης του Μάικλ. «Θα έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί θα στριμωχτεί πάρα πολύ ο Μάικλ εξαιτίας της».

Famagusta συνέχεια: «Ο Θοδωρής δεν θα ήθελε να πάει φυλακή»

Επιστρέφοντας στον ρόλο του, ο Στέφανος Μιχαήλ περιγράφει τα συναισθήματα του Θοδωρή, «Έχει τύψεις, απλά όπως ήρθαν τα πράγματα νομίζω ότι δεν έχει σκοπό να ομολογήσει. Θα μπορούσε όμως να σπάσει κάποιος άλλος» λέει. Παράλληλα, αφήνει να εννοηθεί πως η προσπάθεια του με τη Δάφνη να αποκτήσουν παιδί, ενδεχομένως να αποδώσει στο εγγύς μέλλον.

«Ο Θοδωρής θα ήθελε να τελειώσουν όλα αυτά. Δεν θα ήθελε να πάει στη φυλακή. Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα… και το πώς θα εξελιχθούν και μετά από αυτές τις εξελίξεις. Γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα» λέει, εντείνοντας την αγωνία των τηλεθεατών.

Ο Στέφανος Μιχαήλ δηλώνει άλλωστε ενθουσιασμένος με τον τρόπο που παρουσιάζονται οι χαρακτήρες στη σειρά Famagusta. «Είναι απίστευτο το πώς εξελίσσεται η ζωή του κάθε χαρακτήρα σε αυτή τη σειρά. Είναι τρομακτικό, έχει τόσο ενδιαφέρον, έχει τόσα σκαμπανεβάσματα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czcdcbbe3hoh)