Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με το βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok η Σούπερ Κική μέσα από το οποίο «ειρωνεύεται», όπως αναφέρει ο γνωστός μουσικός το απόσπασμα από το πάρτι που διοργάνωσε το ζευγάρι για το μωράκι που περιμένει.

@super_kikiii #ντουέτο με @Μαυρίκιος Μαυρικίου #superkikiii💙 #gamotinpatra #block ♬ πρωτότυπος ήχος - Μαυρίκιος Μαυρικίου
Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε στη Σούπερ Κική, τονίζοντας πως στο παρελθόν το ζευγάρι «έχασε» ένα μωράκι, υπενθυμίζοντας στη γνωστή instagrammer πως και η ίδια έχει βρεθεί στην ίδια θέση, κάτι που φαίνεται πως ξέχασε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο γνωστός μουσικός.

«Θέλω να πω στη Σούπερ Κική με την οποία δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, επειδή μου έστειλαν αυτό το χυδαίο Tik Tok που ανέβασε, ειρωνευόμενη ένα ζευγάρι το οποίο πριν λίγους μήνες έχασε ένα μωράκι και τώρα περιμένει με την ευλογία του Θεού ξανά ένα μωράκι, ότι θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πως είναι αυτό το συναίσθημα.

Μάλλον το ξέχασε και να της ευχηθώ ολόψυχα πολύ πολύ σύντομα να το ξανανιώσει για να συνειδητοποιήσει ότι δεν χωράνε ειρωνείες με τη χαρά ενός ζευγαριού που περιμένει το μωράκι του.

Αυτά μόνο, να είσαι καλά. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ κι εγώ και η Ιλάειρα. Φιλιά», απάντησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.