Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν ο νέος καλεσμένος στο «Θάρρος ή Αλήθεια» του Fipster στο Youtube. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το τέλος της φιλίας του με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και τη συνειδητή απόφασή του να φύγει από το Mega μετά το πρωινό.


Εγώ απομακρύνθηκα, δεν θέλω άλλο

«Πέρα από τα beefs που εξομαλύνθηκαν, έχτισα και σχέσεις σε αυτό τον χώρο. Θα το πω και θα το παραδεχτώ. Φυσικά και μοιραστήκαμε μια φιλία με τον Γιώργο, δυνατή, ωραία φιλία και περάσαμε καλά. Εντάξει, τα πράγματα ήρθαν έτσι, οι συγκυρίες και απομακρυνθήκαμε, δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Εγώ απομακρύνθηκα, δεν θέλω άλλο.

Δείτε ακόμη - Δημήτρης Oυγγαρέζος για Μαρία Μπακοδήμου: "Μια περίοδο την γούσταρα σεξουαλικά"


Κάτι καλό δεν υπάρχει πια

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ και τη φιλία του και πόσο με έχει βοηθήσει και τον έχω βοηθήσει. Κάτι καλό δεν υπάρχει πια, και καλά κάνει που δεν υπάρχει. Πάμε για νέα πράγματα, αν δεν πάνε, υπάρχει λόγος» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Γιώργο Λιάγκα.


Δεν έπρεπε να δένομαι με κανάλια

«Μετά το πρωινό με τον Λιάγκα και την Σκορδά, έπρεπε να φύγω. Δεν έπρεπε να κάτσω, δεν έπρεπε να δένομαι με κανάλια κατ’ επέκταση, σαν να είναι οικογένεια μου, όπως συνηθίζω να κάνω. Δεν έπρεπε να συνεχίσω να είμαι στα πρωινά του Mega, τον έκανα τον κύκλο μου. Φύγαμε ψηλά, οπότε δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω.


Η βασική μαλ@@@ που έκανα

Όταν έφυγαν ο Γιώργος και η Φαίη από το Mega έπρεπε ή να πάω μαζί τους (ένα 30%) ή ένα 70% να συνεχίσω κάπου αλλού. Δεν είχα τα κότσια να το κάνω τότε. Σίγουρα δεν έπρεπε να μείνω στο Mega. Η βασική μαλ@@@ που έκανα, που δεν διεκδίκησα να κάνω κάτι άλλο μόνος μου, με απαξίωνε το Mega, δεν με ήθελε. Εκεί επέμεινα…» τόνισε για τα λάθη που έχει κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί μετά το 30:00":