Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην εκπομπή «Θάρρος ή αλήθεια» του Fipster στo YouTube και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και η Μαρία Μπακοδήμου και προέβη σε μια αποκάλυψη.

Ουγγαρέζος: Την είχα βρίσει την Σίσσυ Χρηστίδου πιο παλιά, πάρα πολύ


Αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τη Σίσσυ Χρηστίδου. «Βέβαια, και την είχα βρίσει την Σίσσυ Χρηστίδου πιο παλιά, πάρα πολύ. Είχα πει τη φράση "μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος". Μιλήσαμε, τα βρήκαμε, της είπα όμως τι είχα μαζί της. Αυτό είχε σχέση με τον ραδιομαραθώνιο μας, τίποτα κακό, μην τρελαίνεστε. Κάτι είχε γίνει, μια παρεξήγηση όπου εγώ είχα καταλάβει κάτι λάθος», εξήγησε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω μερικά κουμπιά. Το κουμπί μου για τον ραδιομαραθώνιο που κάνουμε για τα παιδιά κάθε χρόνο, όπου είμαστε άυπνοι για 156 ώρες, δηλαδή 6 ημέρες, όποιος μου το θίξει θα του φάω το λαρύγγι. Λοιπόν, η Σίσσυ ένιωσα ότι μου έθιξε τον ραδιομαραθώνιο. Μου εξήγησε η κοπέλα και τελείωσε. Να πω όμως ότι θαυμάζω σε εκείνη την διαχείριση των θεμάτων επικαιρότητας που την κάνει περίτεχνα».

Τέλος, αναφέρθηκε στη Μαρία Μπακοδήμου. «Θαυμάζω! Η Μαρία έχει χιούμορ και την πάω και μια περίοδο, το 'χανα μαζί της. Την γούσταρα. Της το έχω πει μέσω χιούμορ. Την γούσταρα σεξουαλικά», είπε κλείνοντας.


ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟ