Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αν και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, σε αρκετές συνεντεύξεις του μιλά για τα δίδυμα παιδιά του, τα οποία έχει αποκτήσει μαζί με τη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν.

Δείτε ακόμη - Το κόλπο του Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Άγιο Βασίλη – Το τηλεφώνημα που κάνει τα παιδιά του φρόνιμα

Μιλώντας στο show της Drew Barrymore, πριν από λίγους μήνες, αφού αποκάλυψε πώς έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του, δεν έκρυψε ότι μαθαίνει στα παιδιά του και να κάνουν φάρσες. Σε άλλη στιγμή είχε αποκαλύψει πως εκείνος μαγειρεύει καλύτερα από τη σύζυγό του.

Στη διάρκεια της κουβέντας τους, η Drew Barrymore ρώτησε τον ηθοποιό, πως κάνει τόσες πολλές φάρσες γενικά στη ζωή του, που η ίδια θα ήθελε να μεγαλώνει μαζί του και τον ρωτά αν έχει κάνει ποτέ κάποια φάρσα στην Αμάλ Αλαμουντίν.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απάντησε αστειευόμενος πως η σύζυγός του είναι δικηγόρος που μάχεται για ανθρώπινα δικαιώματα, οπότε δεν το έχει δοκιμάσει καν. «Δεν είμαι χαζός να βγάλω τα μάτια μου με τα χέρια μου. Ωστόσο, όταν τα παιδιά ήταν πολύ μικρά έκανα κάτι, ναι. Με τον Alexander, όταν ήταν τριών ετών, και φορούσαν πάνες, γεμίζαμε την πάνα με πραλίνα φουντουκιού. Τότε αυτός έτρεχε στη μητέρα του, ακουμπούσε την πραλίνα και την έτρωγε. Όποια αντίδραση μπορείς να φανταστείς την είχα», είπε ο ηθοποιός κάνοντας το κοινό και τη συνομιλήτριά του να ξεσπάσουν σε γέλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: