Λίγες ημέρες απομένουν για την κυκλοφορία του τραγουδιού με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, με την καλλιτέχνιδα να βρίσκεται σε εντατικές πρόβες με την ομάδα της, όμως πάντα υπάρχει λίγος χρόνος για διασκέδαση.


Η Μαρίνα Σάττι με τους στενούς συνεργάτες και τους χορευτές που θα την πλαισιώσουν, έκαναν ένα διάλειμμα από τις προετοιμασίες και διασκέδασαν στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Πάολα.

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στην πίστα, ερμήνευσε το τραγούδι “Κούπες“, με το οποίο συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2016, με την λαϊκή τραγουδίστρια να την κρατά αγκαλιά και να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού.


Ένα βίντεο από τη βραδινή έξοδο της φετινής εκπροσώπου της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού προβλήθηκε το πρωί μέσα από την εκπομπή “Super Katerina” του ALPHA, στο οποίο φαίνεται η Μαρίνα Σάττι να χορεύει τσιφτετέλι, ενώ αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκαν οι χορευτές της γνωρίζοντας την αποθέωση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czez2eis4w0h)