Δηµοσιογράφος, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός, πρώην µοντέλο, τώρα και… τραγουδίστρια! Η Μπάγια Αντωνοπούλου πήγε σε νέα ληµέρια, που δεν της είναι γνωστά, και, παρόλο που κρατά χρόνια µικρόφωνο, το συγκεκριµένο είναι σαν να το πιάνει για πρώτη φορά.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, φωτεινό και πολυτάλαντο πλάσµα, είναι η εντυπωσιακή διαγωνιζόµενη στο «Just the 2 of us», η οποία, έχοντας µέντορά της τον Χρίστο Αντωνιάδη, προσπαθεί να µας καταπλήξει και ως τραγουδίστρια. Η Μπάγια Αντωνοπούλου εξηγεί πως όλα έγιναν τυχαία και την κατάλληλη στιγµή. «Μετά από µια χρονιά µε πολλές δυσκολίες και όντας απογοητευµένη που δεν είχα καµία τηλεοπτική πρόταση, λέω τα Χριστούγεννα στον σύντροφό µου: “Θα πάω στον Κοκλώνη” και ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο! Πραγµατικά έτσι συνέβη και νιώθω πως είναι µια πρόκληση για µένα. Νιώθω πολλή χαρά που είµαι κάπου που έχει να κάνει µε χαρά και δεν έχει καθόλου µαυρίλα», εξηγεί στο «Secret» και µιλά για το… νέο µικρόφωνο που πιάνει στο λαµπερό σόου. «Ναι, είχα συνηθίσει να το πιάνω για να κάνω ρεπορτάζ.

mp


Για τραγούδι το κρατώ πρώτη φορά και δεν σου κρύβω πως είναι αρκετά δύσκολο. Στην αρχή που µε άκουγα έλεγα πόσο χάλια είµαι. Οµως έχω τεράστια βοήθεια από τον Χρίστο Αντωνιάδη. Είναι καλόψυχος, όµως παράλληλα αυστηρός και τελειοµανής. Εχουµε πολύ καλή χηµεία και, επειδή έχει πολύ καλή διάθεση, έχουµε δέσει και δεν είναι ψεύτικο». Ο σύντροφός της, ο γνωστός επιχειρηµατίας Νίκος Κώτσης, τη στηρίζει και τη θαυµάζει. «Χάρηκε πολύ. Μου λέει: “Πάµε για την κούπα”! Είναι πολύ υποστηρικτικός, έρχεται στα live, µε πάει στις πρόβες… Το ζει µέσα από µένα!», τονίζει, η Μπάγια Αντωνοπούλου.

mp1
























ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ



Με τι θέλει να ασχοληθεί στο µέλλον η Μπάγια; Θα αλλάξει καριέρα; «Παραµένω δηµοσιογράφος. Θα σου πω όµως πως µε τη βαριά ενηµέρωση δεν ξέρω αν θέλω πάλι να ασχοληθώ. Αν προκύψει πρόταση που θα µε κάνει χαρούµενη, ΟΚ, αλλά πια δεν συµβιβάζοµαι… Ιδανικά, θα ήθελα να κάνω µια κοινωνική εκποµπή, να βγάζω το ανθρώπινο κοµµάτι σε όλους, είτε φιλοξενώ έναν καλλιτέχνη, έναν πολιτικό ή ένα παιδί σε ορφανοτροφείο…», υποστηρίζει. Η ίδια παραδέχεται πως έχει µετανιώσει για όσα… ανέχτηκε στο παρελθόν. «Εχω µετανιώσει που έκανα παραπάνω υποµονή από όσο άξιζε επαγγελµατικά, ενώ έβλεπα και ήξερα πως υπάρχουν εµπόδια που δεν µπορώ να ξεπεράσω», δηλώνει, η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Στο σόου υπάρχουν και τέσσερις κριτές. Ποια η σχέση της µε την κριτική; «Μέχρι τώρα έχω δεχτεί σκληρή κριτική, δεν µου έχει χαϊδέψει κανείς τα αυτιά. Ωστόσο, αν µπορείς να ξεπεράσεις το αρχικό σοκ και να κρατήσεις την ουσία, έχεις κάνει κάτι ωφέλιµο…», λέει.  Μετά την ισχυρή έκρηξη που σηµειώθηκε τον ∆εκέµβριο σε κτίριο όπου στεγαζόταν το γραφείο και η επιχείρησή της, ετοιµάζονται για νέα εγκαίνια σε λίγο καιρό. «Είµαστε στη διαδικασία που ξαναφτιάχνουµε το µαγαζί του συντρόφου µου… Θυµάµαι τη βραδιά της έκρηξης, όταν έτρεξα στο σηµείο, δεν µπορούσα να αντιληφθώ πως επρόκειτο για τον δικό µας χώρο... Νόµιζα πως κάλυπτα ρεπορτάζ. Οταν συνειδητοποίησα τη µεγάλη ζηµιά, κατέρρευσα», καταλήγει, η Μπάγια Αντωνοπούλου.