Μπορεί η σχέση της Δανάης Μπάρκα και της Κατερίνας Καινούργιου να έχει κλονιστεί, λόγω του ειδυλλίου της πρώτης με τον άλλοτε σύντροφο της δεύτερης, Φίλιππο Τσαγκρίδη, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι.

Οι δύο παρουσιάστριες φαίνεται να ερωτεύτηκαν τον ίδιο άντρα, Φίλιππο Τσαγκρίδη, μέχρι και πριν από λίγο καιρό, ήταν αρκετά καλές φίλες.

Όταν η Δανάης Μπάρκα ήταν καλεσμένη στο «Night Out», και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, της είχε ζητήσει να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου.

Από την επικοινωνία που είχαν οι δύο γυναίκες, ήταν ξεκάθαρη η οικειότητα και η φιλική τους σχέση.


Πλέον, η σχέση αυτή φαίνεται να μην υπάρχει, μετά τη διαρροή φωτογραφιών και βίντεο με τη Δανάη Μπάρκα να ανταλλάσσει φιλιά στο στόμα, με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πρώην σχέση της άλλοτε φίλης της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης απαθανατίστηκαν να δίνουν παθιασμένα φιλιά σε γνωστό γκέι κλαμπ τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2024.

Δείτε ακόμη - Δανάη Μπάρκα: "Εάν πει κάποιος κάτι για μένα, έχω δύο επιλογές, να μην απαντήσω ή να απαντήσω και να με δω σε τίτλους" (Βίντεο)

Στιγμιότυπα και βίντεο από την τρυφερή στιγμή ανάμεσα στην παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» και τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου διέρρευσαν στο Διαδίκτυο και τα social media.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο «Happy Day» ότι ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει στενοχωρηθεί.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στενοχωρήθηκε

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στενοχωρήθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στη Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες της έκανε unfollow», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Κατερίνα Καινούργιου - Δανάη Μπάρκα: Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε για τις δύο παρουσιάστριες: «Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με τη βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση».


Το φιλί Μπάρκα - Τσαγκρίδη

Στο Twitter ένας λογαριασμός δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τη νυχτερινή έξοδο της παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία. Το ζευγάρι φαίνεται να είναι ιδιαίτερα διαχυτικό. Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει πως διατηρούν ερωτικό δεσμό.

Δείτε τις φωτογραφίες


1-f_ilippos-tsagridhs-danah-barka-kayto-fili-twitter-2
1-f_ilippos-tsagridhs-danah-barka-kayto-fili-twitter-1

κοινή έξοδος του ζευγαριού στην Άννα Βίσση

Οι φήμες για τη σχέση τους έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές ημέρες, όταν τους είδαν ξανά σε μια άλλη έξοδό τους. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 κοινή έξοδο, καθώς πήγαν να απολαύσουν την Άννα Βίσση στο κέντρο όπου εμφανίζεται.

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», ο Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε: «Το Σαββατοκύριακο κάποιοι φίλοι μου είδαν τη Δανάη Μπάρκα μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, για άλλη μία φορά. Μου είπαν ότι ήταν αγκαλιά και τέτοια».

«Είδα ότι το σχολίαζαν και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλλον αυτούς εννοούσαν, δεν ξέρω, ό,τι μου μετέφεραν. Το θυμήθηκα γιατί το έλεγαν το πρωί στη Σταματίνα και νομίζω πως εννοούσαν αυτούς, αυτόν τον συνειρμό έκανα εγώ».



Η τελευταία αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από περίπου 10 ημέρες στον αέρα της εκπομπής της αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχτηκε, επειδή πήγε να φάει στο εστιατόριο του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Αν θα ξαναείμαι μαζί του είναι δικό μου

Η παρουσιάστρια είπε στον αέρα του «Super Κατερίνα»: «Αποφάσισα λοιπόν, Ανδρέα μου, και θα το γυρίσω στο αυτοαναφορικό. Την Κυριακή πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου του Τσαγκρίδη. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social. Αποφασίζω να πάω στον άνθρωπο που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί, τώρα αν είμαι ή αν θα ξαναείμαι μαζί του είναι δικό μου θέμα κι αν έχω να πω κάτι, θα το πω εγώ και βάζω έναν άνθρωπο που αγαπάω και είμαι περήφανη, ένα post στο Instagram. Το τι άκουσα από κάτω, δεν μπορείς να φανταστείς».

Η ίδια συνέχισε, διαβάζοντας μερικά από τα μηνύματα που έλαβε. «"Πήγαινε παρακάλεσέ τον", "είναι ντροπή σου", "παρακάλα να σε παντρευτεί", "είσαι για κλάματα" κι άλλα πολλά. Δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα σχόλια έχουν γραφτεί σε ένα post για ένα μαγαζί ενός ανθρώπου που στο μέλλον μπορεί να είμαι ξανά μαζί, είναι δικαίωμά μου. Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος της απάντησε: «Εγώ έμεινα κάποιους μήνες στο νοσοκομείο και σε άκουσα να κλαίγεσαι συνέχεια για τη σχέση σου. Ήταν τι έβλεπα σε κρεβάτι πόνου. Είδα έναν άνθρωπο σχεδόν να κλαίγεται και να παρακαλάει. Θέλω να πω ότι όταν βάζεις στο τραπέζι αυτό και ο κόσμος ξέρει παραπάνω απ' όσα κι εμείς, μη ζητάς κάτι που έκανες... και μπράβο σου, αλλά αν αυτό είναι μια τσίχλα να τρώγεσαι, νομιμοποιείς στον καθένα να σου πει αυτό που σου είπε».


Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Άι στο καλό όλοι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: