Ο Βασίλης Δημάκης, λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

Ο Βασίλης Δημάκης τερμάτισε οποιαδήποτε πιθανότητα επανασύνδεσης με την κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, ενώ απάντησε στο αν διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Αρχικά, ο Βασίλης Δημάκης είπε: «Δεν έχω ιδιαίτερο συναίσθημα, μια χαρά είμαι, απελευθερωμένος αισθάνομαι. Εντάξει, δεν έχω κάτι ιδιαίτερο, δεν έχω κάτι… Τσιμπήματα, μουδιάσματα, τίποτα δεν νιώθω τέτοιο. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να επικοινωνήσω, τι νόημα να έχει, δεν αξίζει τον κόπο πια να ασχοληθώ. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, για ποιο λόγο να ξαναέρχονται σε επαφή; Όχι πως δεν πιστεύω στις καλές σχέσεις μετά από ένα διαζύγιο, αλλά δεν έχει λόγους στην προκειμένη, δεν υπάρχει λόγος επικοινωνίας, διότι δεν υπάρχει κάτι το οποίο να πρέπει να ειπωθεί και δεν ειπώθηκε».

Στο αν διατηρούν φιλικές σχέσεις, ο Βασίλης Δημάκης, ανέφερε: «Τι φιλικές σχέσεις να έχουμε; Εδώ δεν τα καταφέραμε ως σύντροφοι, θα τα καταφέρουμε ως φίλοι; Δεν νομίζω να έχει κάποιο νόημα, αυτό είναι γελοίο».

Επίσης, πρόσθεσε για τη σχέση τους, ο Βασίλης Δημάκης: «Την υπέρ ευχαριστώ [που στάθηκε δίπλα μου την περίοδο του νοσοκομείου] και για πολλά πράγματα ακόμα εννοείται. Δεν είμαι αχάριστος όπως και αυτή δεν πρέπει να είναι. Είναι κάποια πράγματα που δεν ξέρετε εσείς, αλλά από εκεί και έπειτα την ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου στάθηκε, το είπα και δημόσια, ειδικά και στο νοσοκομείο αλλά αυτό δεν αποτελεί ανάγκη για οτιδήποτε άλλο».

Τέλος, για τους στόχους που έχει όταν αποφυλακιστεί, ο Βασίλης Δημάκης σχολίασε: «Δεν ξέρω τι επιδιώξεις θα έχω μετά την αποφυλάκισή μου. Ελπίζω οι επιδιώξεις μου να μην εξαντλούνται όταν αποφυλακιστώ, στο να πάω να συναντήσω μια πρώην σύντροφό μου ή όποιες άλλες πρώην συντρόφους της ζωής μου. Θεωρώ ότι πρέπει να πας μπροστά, αυτά είναι κεφάλαι πίσω. Για ποιον λόγο να ασχοληθώ;».