Ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου αναφέρθηκε στον εθισμό του, και τον αγώνα που έκανε για να αλλάξει.

Ήθελα να αλλάξω - Δεν είχα κανένα μέτρο

1-anastasios-rammos-instagram-2
«Ήθελα να αλλάξω εμένα από το παρελθόν. Να μην έχω ενοχές, φόβους, συνεξαρτήσεις με ανθρώπους και κυρίως να ξεκινήσω να νιώθω, να μη φοβάμαι τα συναισθήματά μου. Το θέμα της εξάρτησης και του εθισμού έχει να κάνει καθαρά με τα συναισθήματα του ανθρώπου. Μπορεί να ξυπνούσα το βράδυ και αντί να φάω δύο κομμάτια τούρτα, θα την έτρωγα ολόκληρη και μετά να έκανα εμετό. Αντί να έπινα ένα ποτήρι κρασί, να έπινα ένα ολόκληρο μπουκάλι. Δεν είχα κανένα μέτρο, ήμουν στα «κόκκινα» ανέφερε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος.

Έβρισκα γαλήνη στο ποτό - O εθισμός είναι αρρώστια

«Ήταν τα συναισθήματα που δεν μπορούσα να διαχειριστώ. Όταν έβρισκα γαλήνη στο ποτό, "μούδιαζαν»" τα συναισθήματά μου αλλά μετά αυτό γυρίζει μπούμερανγκ και σου κάνει κακό στον οργανισμό, στην εμφάνιση και κυρίως στα συναισθήματα. Τώρα επιλέγω να πω ότι είμαι θυμωμένος, ότι ντρέπομαι και ότι φοβάμαι. Θα περάσει. Ο εθισμός είναι αρρώστια, το κατάλαβα με την ψυχοθεραπεία. Είναι βιολογικό είτε είναι τζόγος, είτε το φαγητό» εξομολογείται ο τραγουδιστής.

Είχα χρόνια εθισμό στις ουσίες - Έπινα ανθρώπους και συναισθήματα

«Φυσικά πέρασα και τη φάση με ουσίες. Εάν δεν έμπαινα δεν θα ήμουν εδώ. Όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός. Είχα χρόνια εθισμό στις ουσίες. Το θέμα δεν είναι μόνο οι ουσίες, «έπινα» και ανθρώπους και συναισθήματα» αποκαλύπτει ο Αναστάσιος Ράμμος.

Στην απεξάρτηση λες κάθε μέρα «μόνο για σήμερα»

«Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί βρισκόμουν κάπου και ο Εκατομμυριούχος (το τηλεπαιχνίδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου) μου κρατούσε συντροφιά στον αγώνα που έδινα και δίνω ακόμη. Με βοήθησες πάρα πολύ. Η απεξάρτηση και η ανάρρωση είναι ένας προσωπικός αγώνας, ένα προσωπικό μονοπάτι. Στην απεξάρτηση λες κάθε μέρα «μόνο για σήμερα» αυτός είναι ο στόχος μου» συμπληρώνει ο τραγουδιστής.


1-anastasios-rammos-instagram-4

Κακοποιούσα τον εαυτό μου

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να αφεθείς, να δηλώσεις ανίσχυρος σε ό,τι σε κακοποιεί συναισθηματικά. Εγώ κακοποιούσα τον εαυτό μου» ανέφερε επίσης κλείνοντας ο Αναστάσιος Ράμμος.