Πολλοί celebrities βρέθηκαν σε νυχτερινή έξοδο και η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» τους συνάντησε.


Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δήλωσε ερωτευμένος με τον γιο του. «Δεν δηλώνω ερωτευμένος, είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου».


Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα Βλαντή είπε δεν είναι από τις γυναίκες που οι άνδρες της μιλούν εύκολα.
«Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα έρθουν να μου μιλήσουν εύκολα οι άνδρες. Η Χατζηπαντελή μου αρέσει ως περσόνα. Αν ήξερε και από μόδα θα ήταν πολύ καλή. Δεν φοράω στολή… φοράω ένα ιαπωνικό κιμονό».

Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για την Έβελυν Καζαντζόγλου.«Δεν έχει την ατάκα. Μπορεί κάποιος να είναι καλός στον τομέα του αλλά όχι στην τηλεόραση. Το σημαντικό στην τηλεόραση είναι να μιλάμε σωστά ελληνικά. Αξίζει μια θέση στη Ραμόνα στο «My style rocks». Αν μιλήσω εγώ για τα παράπονα που έχω στην τηλεόραση θα πρέπει να κλαίω όλη μέρα. Οι σχέσεις μου με την Ελ. Ελευθερίου έχουν ψυχρανθεί».

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε πως της αρέσει να είναι «δούλα και κυρά». «Δεν είμαι έγκυος. Με τον σύζυγο χαλάμε τη διατροφή για μουσακά. Μου αρέσει που είμαι "δούλα και κυρά"».

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είπε πως έχει αποδεχτεί ότι μεγαλώνει μια πως της αρέσει η εικόνα της. «Είμαι πάρα πολύ καλά στη προσωπική μου ζωή. Με τον Γιώργο Πολυχρονίου μπορεί να έχουμε χωρίσει, αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Θα έλεγα ότι το δυνατό μου σημείο είναι τα δάκτυλα των ποδιών μου αλλά ο κόσμος λέει άλλα…».

Τζώρτζια Σιακαβάρα: Δεν θέλει ο Κωνσταντίνος να του μαγειρεύω

Η Τζώρτζια Σιακαβάρα μίλησε για τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Πλεύρη. «Ο σύντροφός μου, κ. Πλεύρης είναι εδώ μαζί μου και χειροκρότησε την αποψινή μου εμφάνιση. Δεν αρέσουν καθόλου στον σύντροφό μου οι "άφρο" περούκες μου. Δεν μπορώ να σας πω τι μας αρέσει να απολαμβάνουμε με τον σύντροφό μου. Δεν θέλει ο Κωνσταντίνος να του μαγειρεύω, θέλει να τρώμε έξω γιατί φοβάται τη διαιτητική μου μαγειρική».


Μάνος Ιωάννου

Ο Μάνος Ιωάννου είπε: «Έχω πολλά νεύρα, μπορεί μόνο με την παρουσία σου να εκνευριστώ. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς γιατί να μην έχει προτάσεις;».

Γιάννης Ζουγανέλης

Ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε:«Ποτέ δεν κάνω απροειδοποίητες επισκέψεις στην κόρη μου, Ελεωνόρα. Αγαπώ πολύ την κόρη μου, αν δεν μιλήσουμε στο τηλέφωνο, θα της στείλω μήνυμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: