Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ.

Η σπουδαία τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στο Ωνάσειο, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη, αλλά παραμένει σταθερή.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Καίτη Γκρέυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στον οργανισμό της.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (27-02) κλήθηκε γιατρός στο σπίτι της, ο οποίος έπειτα από σχετική εξέταση έκρινε πολύ σοβαρή την κατάστασή της. Η τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ αμέσως μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Οι γιατροί τονίζουν πως είναι κρίσιμη η κατάστασή της, ωστόσο παραμένει σταθερή.

Τι είχε δηλώσει πρόσφατα η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη;


Δυστυχώς ό,τι γνωρίζετε. Η υγεία της είναι σε μια δεδομένη φάση. Δεν με αναγνωρίζει… Είναι δύσκολο όταν ένας άνθρωπός μας φτάνει σε αυτό το σημείο. Έχει αναλαμπές, όσοι γνωρίζουν από αυτή την κατάσταση καταλαβαίνουν ότι είναι δύσκολο. Βλέπεις τον άνθρωπό σου να είναι έτσι. Δυστυχώς είναι η φυσική εξέλιξη, έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνουμε, κάποιοι άνθρωποι καταλήγουν έτσι… Είναι λυπηρό. Από την άλλη, ο μπαμπάς μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Εκείνο το διάστημα, πριν φύγω για τη Φάρμα, έφερα τον μπαμπά μου σπίτι, σιγουρεύτηκα ότι είναι καλά και μετά μπήκα στο παιχνίδι. Άλλαξε απότομα η κατάσταση της υγείας του και μετά από λίγο τον χάσαμε. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Δεν αντέχω να ταλαιπωριούνται οι άνθρωποι πριν φύγουν. Καλύτερα να γίνει ξαφνικά…».