Με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία αποκάλυψη για τον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, τον συνάντησε πρόσφατα και μίλησαν. Μάλιστα, σημείωσε ότι στενοχωριέται για τις δηλώσεις που είχε κάνει πέρυσι εναντίον του.


Έτυχε να γνωρίσω από κοντά τον Μάνο Δασκαλάκη

«Να πω κάτι μιας και παίζουμε το συγκεκριμένο θέμα. Το σκέφτηκα πολύ αλλά θέλω να το πω για να είμαι δίκαιη. Είχα κάνει πέρυσι σκληρή κριτική στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και μιλάω για τον Μάνο Δασκαλάκη. Δεν θα πω πώς, πού, πότε και γιατί. Έτυχε να τον γνωρίσω από κοντά γιατί ζει στην Αθήνα. Ανοίξαμε μια κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα. Θεωρώ πως είναι η τραγική φιγούρα του συγκεκριμένου συμβάντος και μετανιώνω λίγο γι' αυτά που είχα πει πέρυσι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Είναι ένας άνθρωπος που είναι η τραγική φιγούρα

«Και ο λόγος είναι ο εξής: Συνειδητοποίησα πως είναι ένας άνθρωπος που είναι η τραγική φιγούρα. Ο χαρακτήρας του και οι προθέσεις του είναι τελείως διαφορετικές και βλέπετε και τη στάση του όλο αυτό το διάστημα. Εννοείται ότι δεν θέλω να εκφράσω οποιαδήποτε άποψη για την ενοχή ή όχι της κατηγορουμένης, αυτό είναι δουλειά της Δικαιοσύνης», πρόσθεσε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.


Στενοχωριέμαι για τις δηλώσεις που είχα κάνει πέρυσι

«Το μόνο που αισθάνομαι την ανάγκη να πω είναι πως λυπάμαι τον συγκεκριμένο άνθρωπο και στενοχωριέμαι για τις δηλώσεις που είχα κάνει πέρυσι και ήθελα να το πω και δημόσια. Γιατί όντως είναι η τραγική φιγούρα σε αυτή την ιστορία. Ένας πατέρας που έχει χάσει τα τρία του παιδιά και δεν γνώριζε τίποτα», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: