Την Άννα Μπεζάν συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος, Χριστιάνα Κοχλατζή, στα παρασκήνια του J2US.

Η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα, για τη σχέση με τον σύντροφό της, Δημήτρη Παππά, αλλά και για την πεθερά της, Χριστίνα Παππά.


1-anna-bezan-3

Η Χριστίνα Παππά με έχει στηρίξει πολύ

«Κοιμάμαι κάθε μέρα τρεις τέσσερις ώρες γιατί προσπαθώ να τα προλάβω όλα με το μωρό. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πεθερά την Χριστίνα Παππά. Με έχει στηρίξει πολύ, ειδικά τώρα που έχω ξεκινήσει δειλά δειλά να επανέρχομαι με το μωρό. Τις ώρες που λείπω εγώ πηγαίνει εκείνη στο σπίτι για να περνάει χρόνο με την μικρή. Η πεθερά μου είναι πολύ διακριτική, δεν μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Όταν θέλει κάτι να πει το λέει με ωραίο τρόπο και όχι χειριστικά», είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

1-anna-bezan-2

Ο άντρας μου με αγαπάει πάρα πολύ 

Όσον αφορά τον σύντροφό της, Δημήτρη Παππά, η Άννα Μπεζάν σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι ο άντρας μου με αγαπάει πάρα πολύ και εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ, άντρας μου είναι. Είναι ο άντρας της ζωής μου».

Όλα θα γίνουν στην ώρα τους

Σχετικά με το αν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα, η Άννα Μπεζάν απάντησε: «Εμένα ρωτάς; Αυτόν πάρε τηλέφωνο. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, να βρούμε και τις ισορροπίες με το μωρό».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: