Τη δική της απάντηση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου θέλησε να δώσει εκ νέου η Super Κική μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Η γνωστή youtuber και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου λέγοντας πως δεν αντέχει την κοροϊδία, χωρίς ωστόσο να αμφισβητεί πως με την Ιλάειρα Ζήση θα γίνουν καλοί γονείς.

«Έχει μπερδευτεί ο Μαυρίκιος γιατί δεν ξέρει, όπως και πάρα πολλοί που έχουν παλέψει κατά καιρούς να μου κάνουν cancel, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει. Με έκανε και ταγκ, πήρε μπορεί και 300 followers, να είναι καλά. Ξέρει πολύ καλά ο Μαυρίκιος γιατί ειρωνεύομαι στο βιντεάκι, όπως και όλη η Ελλάδα. Σταματήστε όλοι μαζί να ξυπνάτε μια μέρα και να συνεννοείστε σε μια ομαδική να κοροϊδέψετε τη Super Κική.

Μαυρίκιε, φεύγα, έχεις μπλέξει άσχημα. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι θα ασχοληθώ μαζί του, αλλά όχι έτσι όπως νομίζει. Γιατί αυτός νόμιζε, όπως και πάρα πολλές τέτοιες, ότι εγώ θα τον κάνω repost. Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο που έχει γίνει ρεζίλι επειδή λέει ψέματα, μην πω τι λέει ψέματα.

Ποιο ζευγάρι με την Ιλάειρα; Στη φαντασία του εννοείς. Είστε τρελοί; Γι’ αυτό έχουν γίνει γνωστοί, γιατί όλος ο κόσμος αναρωτιέτα τι μας λέει τώρα αυτός. Δεν μίλησα για το αν θα γίνουν καλοί γονείς ή όχι, εν τω μεταξύ εγώ στο βίντεο νεύματα κάνω. Κοροϊδεύουν, δεν αντέχω. Και όντως θα γίνουν πολύ καλοί γονείς. Εγώ θεωρώ ότι οι γκέι, εεε, το ζευγάρι αυτό θα είναι πάρα πολύ καλοί γονείς, δεν αντιλέγω. Αλλά δεν θα κοροϊδεύεις εσύ, ρε φίλε, την Κική», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Super Κική.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά. Όπως είπε, όλο αυτό που γίνεται προσβάλλει τόσο τον ίδιο, ενώ διαταράσσει και την ψυχολογία της εγκυμονούσας συζύγου του, Ιλάειρας Ζήση, και στο μέλλον μπορεί να βλάψει και το παιδί του.