Ο Γιάννης Βαρδής σε συνέντευξη που έδωσε στο «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή αλλά και τη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφιδά.

Αρχικά, για τον παππού των παιδιών του σχολίασε «Τα παιδιά μου ξέρουν αρκετά πράγματα για τον παππού τους. Μουσικά δεν τον έχουν γνωρίσει ακόμα και θα ήθελα να τον γνωρίσουν μόνα τους».

Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του: Τον έχω συγχωρέσει, που προσπαθούσε να του μοιάσω, και ήταν πολύ σημαντικό γιατί παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος



Για τον θάνατο του πατέρα του, σημείωσε: «Τα πρώτα χρόνια από την απώλειά του υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και θυμός. Τον έχω συγχωρέσει, που προσπαθούσε να του μοιάσω, και ήταν πολύ σημαντικό γιατί παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. Του είχα θυμώσει γιατί έφυγε από την ζωή και με άφησε».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Πήρε τη θέση που του αξίζει, αφού έφυγε και αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά στην Ελλάδα. Ο πατέρας μου κάποια στιγμή θύμωσε με κάτι καλλιτέχνες. Είπε να κάνουμε μια εκπομπή τότε που υπήρχε το "Στην Υγειά μας" σαν προπομπό για τη συναυλία; Πάλι ένιωσα ότι του γύρισαν την πλάτη. Εκεί, λοιπόν, θύμωσε ο πατέρας μου. Ήταν ένας άνθρωπος αρκετά οξύθυμος, που δεν φίλτραρε αυτά που έλεγε, γι’ αυτό είπε: "Δεν θα γίνει η συναυλία, τέλος!". Ήταν πάρα πολύ αυστηρός μαζί μου στο καλλιτεχνικό κομμάτι, ήθελε να είμαι παράδειγμα προς μίμηση. Υπήρχε πάντα η σύγκριση με εκείνον. Δεν είναι κακή η σύγκριση, το να σε συγκρίνουν με κάποιον που είναι τεράστιος σημαίνει ότι κάνω κάτι σωστά».

Σε άλλο σημείο, ο Γιάννης Βαρδής αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία με τη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφιδά: «Γνώρισα την γυναίκα μου στην Λήμνο. Μόλις την είδα στη συναυλία μου, σκεφτόμουν ποτέ θα την ξαναδώ. Αρχίσαμε να μιλάμε μέσω κινητού με την γυναίκα μου, μέχρι που ήρθε στην Αθήνα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czi7b6k1lag9)