Ο Θάνος Καληώρας μίλησε για τη σχέση με την πρώην σύζυγό του, Τζέσυ Παπουτσή και τη φιλία του με τον μετέπειτα σύζυγό της.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» ο Θάνος Καληώρας είπε για την αείμνηστη ηθοποιό: «Η αρρώστια της Τζέσυς Παπουτσή προϋπήρχε πολλά χρόνια. Πηγαίναμε μαζί με τον σύζυγό της σε γιατρούς, οδηγούσα εγώ πηγαίναμε να την δουν. Περνούσα τακτικά από το σπίτι, είχαμε μια στενή και δεμένη σχέση. Μας συνέδεε το παιδί μας πάντα». Η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες 62 μέρες της ζωής της, νοσηλευόταν.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο Θάνος Καληώρας:


Ο Θάνος Καληώρας αναφέρθηκε στην πορεία, στη σχέση του με τον Γιάννη, τον άντρα που παντρεύτηκε μετά από αυτόν, Τζέσυ Παπουτσή.

«Ήμασταν πάντα κοντά. Κάνω παρέα με τον Γιάννη (σ.σ. τον σύζυγό της). Ήμουν στο σπίτι όταν έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν έλειψα καθόλου. Πηγαίναμε μαζί με τον Γιάννη κάθε μέρα και τη βλέπαμε» είπε ο ηθοποιός.

Για τον γάμο τους, ο Θάνος Καληώρας θυμήθηκε: «Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 30 ετών. Ήταν μια διαφορετική Τζέσυ από αυτή που γνωρίσατε εσείς. Πάντα είχε το θεατρικό εκτόπισμα, ήταν λαμπερός άνθρωπος, την αγαπούσαν όλοι, πήγαζε από μέσα της. Ήταν δοτική με όλους. Έκανε πολλά πράγματα για ανθρώπους, που δεν ξέρει ο κόσμος».


Κάναμε παρέα πριν παντρευτούμε

Λίγες μέρες πιο πριν, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε ξανά για την Τζέσυ Παπουτσή, που έφυγε από τη ζωή το 2018 σε ηλικία 67 ετών.

 «Η εγγονή μου είναι 5 ετών, την έχω βαφτίσει κιόλας. Έχουμε τέτοιο δέσιμο, παίζουμε συνέχεια. Είναι ένα πλάσμα γλυκύτατο, ευγενέστατο και πάνω απ’ όλα χαμογελαστό, όπως η γιαγιά της», Ο ανέφερε ο Θάνος Καληώρας.


«Ιούλιο έφυγε η Τζέσυ, Δεκέμβριο γεννήθηκε η μικρή. Δεν πρόλαβε να τη δει. Έχουν περάσει 5μιση χρόνια από τότε. Είχαμε βρεθεί στο Shamone. Όταν φεύγει κάποιος, δεν καταλαβαίνεις πότε περνάει ο καιρός», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Θάνος Καληώρας.

«Η Τζέσυ ήταν ένας τόσο αγαπητός άνθρωπος στον κόσμο, τόσο δοτικός. Πέρα από οτιδήποτε μας χώρισε στη ζωή, εξακολουθήσαμε να κάνουμε παρέα ουσιαστική. Ήταν μεγάλη η αγάπη στο παιδί μας, δεν το αφήσαμε ποτέ μόνο του. Δεν υπήρξαν τσακωμοί ποτέ».

«Εγώ ήμουν στη σχολή, η Τζέσυ είχε έρθει ως ηθοποιός στο Εθνικό. Κάναμε κολλητή παρέα για 7-8 χρόνια και μετά από μία παράσταση στην οποία συμμετείχαμε, καθίσαμε και συνυπήρχαμε μαζί», είπε τέλος ο Θάνος Καληώρας σχετικά με τη γνωριμία του με την Τζέσυ Παπουτσή.

1-thanos-kaliwras-tzesy-papoytsh-mazi