Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που αφορούσαν για την προσωπική του ζωή και έγραφαν, ότι χώρισε με τη σύντροφό του, κάτι το οποίο ο ίδιος διέψευσε.

Ο τηλεοπτικός σεφ, είπε στην κάμερα του «I Love Σου Κου» σχετικά με αυτό, ότι: «Ξέρεις γιατί με στενοχώρησε; Γιατί υπάρχει ένα μικρό παιδί που είναι 8 χρονών. Υπάρχω εγώ που για τόσα πολλά χρόνια δεν έχω δώσει δικαιώματα σε κανέναν να πει πράγματα για μένα».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czj56j849o55)

Στην πορεία, ο ίδιος εξήγησε, για τον εαυτό του, ότι:

«Δηλαδή προσπαθώ να περνάω κάτω από το τηλεοπτικό ραντάρ. Και με ενόχλησε γιατί δεν σήκωσε ένας άνθρωπος το τηλέφωνο να με ρωτήσει "ρε αδερφέ, ισχύει ή όχι;". Με τη Μαριέττα είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί, είμαστε αγαπημένοι, γνωρίζουμε πού στέκεται ο ένας και ο άλλος, έχουμε ένα παιδί καταπληκτικό που μεγαλώνουμε, δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο. Και να γινόταν, δεν θα το μάθαινε κανείς».

Όσο για το αν θα επέστρεφε στο MasterChef, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απάντησε αρνητικά και είπε: «Το έκανα με μεγάλη επιτυχία, γιατί εγώ ο Λευτέρης και ο Γιάννης είμαστε αυτοί που το ξεκινήσαμε, ήμασταν και η δεύτερη χώρα στον κόσμο. Ήταν τελείως διαφορετικό τότε το παιχνίδι, γιατί ήταν παιχνίδι, ήταν διαγωνισμός».