Η Σοφία Περίδη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στo TikTok, με κάθε της βίντεο να συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες views. Το μότο της είναι το celebrate life, λατρεύει το φαγητό, το ευ ζην και τα ταξίδια. Μέσα από τους λογαριασμούς της συστήνεται ως ψηφιακός δημιουργός βίντεο και content creator.

Δείτε ακόμη - Ορφέας Περίδης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για κορονοϊό: Επικίνδυνοι οι συνωμοσιολόγοι


Η Σοφία Περίδη, όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γεώργιας Θεοδοσιάσης» το 2020. Πριν από δύο χρόνια μάλιστα συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Μύθοι του Αισώπου», σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη, ενώ έχει και κάποιες μικρές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές.


Τα ταλέντα όμως της Σοφίας Περίδη δεν σταματούν εκεί. Πρόσφατα συμμετείχε στη νέα δισκογραφική δουλειά του Ορφέα Περίδη, ο οποίος έχει τίτλο «Τρόκο τροκ» και είναι αφιερωμένος στα παιδιά. Και παρότι δεν έχει κάνει σπουδές πάνω στη μουσική, η Σοφία Περίδη ερμηνεύει πολλά από τα τραγούδια του δίσκου και εντυπωσιάζει με τη φωνή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:




@sofia_peridi Είναι το παιδί μας ❤️ #σαγκουα #storytime #kittensoftiktok #cat #γατες #fyp #foryou ♬ Cena Engraçada e Inusitada de 3 Minutos - HarmonicoHCO