Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σε χθεσινοβραδινή του έξοδο και σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τη Μαρία Κορινθίου και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Δείτε ακόμη - Ο Γιώργος Λιάγκας για τις αποχωρήσεις της Δούκισσας Νομικού και της Μαρίας Κορινθίου από το "Πρωινό" (Βίντεο)


Γιώργος Λιάγκας: Δεν ρωτήθηκα καν για τη Μαρία Κορινθίου

Ο παρουσιαστής του ANT1 Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν, γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης…».


Γιάννης Αϊβάζης: Ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί

Ο Γιάννης Αϊβάζης σχολίασε τη δήλωση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου: «Διάβασα πολύ προσεκτικά τη συνέντευξη του Γιώργου. Έχει δικαίωμα να πει ό,τι θέλει. Απ' ό,τι διάβασα, είπε ότι δεν ήταν υφιστάμενή του και ότι ήταν επιλογή του εμπορικού. Μπορεί να μην ήταν η Μαρία υφιστάμενή του, αλλά ήταν όλοι οι υπόλοιποι στην εκπομπή. Σίγουρα ο Γιώργος ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: