Απαντήσεις για τις αποχωρήσεις Δούκισσας Νομικού και Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή του στο κανάλι του Αμαρουσίου -και ο λόγος φυσικά για το «Πρωινό»- έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Καλεσμένος στο «Ενώπιος ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μιλώντας για την πρώην σταρ Ελλάς Δούκισσα Νομικού, που κάποια στιγμή, την περασμένη σεζόν, είδαμε στην εκπομπή του, δήλωσε:

«Δεν ταίριαξε η Δούκισσα σε αυτό το είδος εκπομπής. Αισθανόταν και εκείνη να ασφυκτιά. Εγώ αισθανόμουν ότι δεν θα “κολλήσει” ποτέ αυτό το πράγμα. Οπότε, νομίζω, ορθώς αποχώρησε. Την εκτιμώ αφάνταστα».

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Λιάγκας για το διαζύγιο από τη Φαίη Σκορδά: "Το αντιμετώπισα πολύ δύσκολα, πήρα και βοήθεια από γιατρό"

Τι συνέβη με τον Γιώργο Λιάγκα και την Μαρία Κορινθίου;

Στην απέξω, μετά από τόνους μελάνης που χύθηκαν για την επαγγελματική τους συνύπαρξη, που έληξε άδοξα, δεν μπορούσε να αφήσει τη Μαρία Κορινθίου.

«Η Μαρία ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Κάτι έγινε, το οποίο δεν έχω αντιληφθεί, και γι’ αυτό η Μαρία δεν έχει πει ποτέ κάτι για μένα. Μπορεί να έγινε κάτι με κάποιους άλλους ανθρώπους, το οποίο και δεν γνωρίζω. Μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα η Μαρία».

Ορμώμενος από την ατάκα της ηθοποιού «δεν είπα “φεύγω από τον Λιάγκα”, αλλά ότι δεν θα είμαι του χρόνου στο “Πρωινό”», θέλησε να υποστηρίξει ότι δεν υπήρξε θέμα μεταξύ τους...

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ στις 2/3/2024