Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για τον Δημήτρη Λάλο και τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου ότι παίρνουν διαζύγιο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» σχετικά με τους ανθρώπους της τηλεόρασης και της showbiz και την προσωπική ζωή τους.

Δείτε ακόμη - Γιώργος Αμούτζας: "Πάγωσε" όταν ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο χωρισμό του Δημήτρη Λάλου και της Έλενας Μαυρίδου (Βίντεο)


Πρέπει να υπάρχει μια διακριτικότητα

«Πρέπει να υπάρχει μια διακριτικότητα. Είναι κάποιοι άνθρωποι, όπως εμείς που κάνουμε τις καθημερινές εκπομπές, εγώ ο Λιάγκας, η Σκορδά, η Μενεγάκη. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Όταν έχουν ανοίξει την προσωπική τους ζωή και μας βάζω όλους σε αυτό, τους έχεις δει να μιλάνε για προσωπικά, να φωτογραφίζονται, να παντρεύονται, να χωρίζουν. Εκεί ο δημοσιογράφος, όχι ότι δικαιούται, αλλά δεν μπορείς να πεις και κάτι, εφόσον εσύ έχεις ανοίξει την πόρτα» είπε αρχικά η η Κατερίνα Καινούργιου.

Κάποιοι άλλοι όπως οι ηθοποιοί δεν δίνουν κανένα δικαίωμα

«Και συνήθως είναι κάποιοι άλλοι άνθρωποι, όπως οι ηθοποιοί. Δεν σου δίνουν κανένα δικαίωμα να ασχοληθείς με την προσωπική ζωή τους. Οπότε εκεί είναι πολύ πιο δύσκολη η προσέγγιση» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να διαφωνεί.

«Όταν οι άνθρωποι εκτίθενται τηλεοπτικά, έχουν ανοίξει κι εκείνοι το παράθυρο. Κάποιοι άλλοι άνθρωποι δεν την προβάλλουν καθόλου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: