Ένας ακόμα λαμπερός καλεσμένος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Μάγειρεύετε;" και αυτός δεν είναι άλλος από τον επιτυχημένο instagrammer και ραδιοφωνικό παραγωγό Γιάννη Κατινάκη.

Ο Σωτήρης Καραμίντζας υποδέχτηκε στην εκπομπή του Ο Γιάννης Κατινάκη ο οποίος και φόρεσε την μαγειρική ποδιά και σε ρολο pastry chef δημιούργησε ένα λαχταριστό γλυκό ψυγείου με μπόλικη μερέντα και cookies.

magirevete__2_
magirevete__3_
magirevete__1_


Ο επιτυχημένος tik toker μίλησε για την μεγάλη και απρόσμενη επιτυχία του στα social media ενώ αναφέρθηκε και στις επιθέσεις που έχει δεχτεί δημόσια "Mου έχει τύχει ένα πάρα πολύ άσχημο περιστατικό στη μέση του δρόμου ετοιμαζόμουνα να πάω να πάρω το ταξί μου με πλησίασε ένας τύπος με έβρισε πάρα πολύ άσχημα και με έφτυσε στο πρόσωπο. Έχουν γίνει και άλλα περιστατικά και έξω από το σπίτι μου που περνάνε διάφοροι με αυτοκίνητα και μου λένε άσχημες κουβέντες και προσβολές αλλά δεν δίνω σημασία πια" Ο Γιάννης Κατινάκης μιλώντας στον Σωτήρη Καραμίντζα αναφέρθηκε και στην επιτυχία που έχουνε τα βίντεό του στα social media "Τα αρνητικά σχόλια που δέχομαι είναι μόνο για τις σεξουαλικότητά μου. Εαν κάποιος μου έγραφε για το ταλέντο μου ότι δεν είσαι καλός δεν γελάμε δεν είσαι αστείος τότε θα καταλάβ αινε ότι δεν κάνω για αυτό" Η εκπομπή προβάλλεται μέσα από το κανάλι "Μαγειρεύετε;" στο Youtube