Για τη σχέση της με τον Σωτήρη Τσαφούλια, αλλά και τον τίτλο που την ενοχλεί, μίλησε η Άννα Μενενάκου, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η ηθοποιός, Άννα Μενενάκου, αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «το κορίτσι του Σωτήρη Τσαφούλια,» και δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Συμβαίνει το εξής, βγαίνει πάντα ένας τίτλος. Οι τίτλοι, για μένα, όπως με βλέπεις, είναι πολύ δύσκολοι. Μπορεί να έχω πει άλλα πράγματα, μπορεί να έχω κάνει άλλα πράγματα και κυριαρχεί μόνο ένας τίτλος. Εγώ έχω μιλήσει για τον Σωτήρη, εξελίσσομαι μαζί του, είναι ο άνθρωπός μου, τον αγαπώ, είμαστε οικογένεια πια, έχουμε ένα σπίτι, όπως όλοι οι άνθρωποι», είπε αρχικά η Άννα Μενενάκου,.

«Δεν είσαι με έναν άνθρωπο έτσι, κάτι σε δένει. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου και φυσικά θα μιλήσω για τον Σωτήρη και τη ζωή μας, όσο μπορώ και όσο θέλω να πω. Αλλά κάποια στιγμή γίνεται πολύ όλο αυτό, είναι λίγο περίεργο να βλέπεις “το κορίτσι του Σωτήρη Τσαφούλια”. Είναι σαν να μην έχεις πια προσωπικότητα, είσαι απλά το κορίτσι», τόνισε, η Άννα Μενενάκου.