Αποκλειστικά στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Θανάση Βισκαδουράκης.

Ο Θανάσης Πάτρας συνάντησε τον Θανάση Βισκαδουράκης στην αγαπημένη του γειτονιά. Ο ηθοποιός βγήκε δεύτερος στις εκλογές με την περιφέρεια και αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα» ποια ήταν η αντίδρασή του. «Όταν είδα πόσες ψήφους πήρα έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα».


Ο κόσμος νομίζει ότι οι ηθοποιοί είμαστε πλούσιοι

Στην συνέχεια ανέφερε ποια θα είναι η αντίδρασή του εάν ο γιος του αποφασίσει να ακολουθήσει τα χνάρια του.

«Θα είναι "μαχαιριά" για εμένα αν έρθει ο γιος μου και μου πει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, είναι ταλαιπωρία. Ο κόσμος νομίζει ότι οι ηθοποιοί είμαστε πλούσιοι. Δεν έχουμε καμία σχέση με τους τραγουδιστές», είπε ο Θανάση Βισκαδουράκης.

Ο Λευτέρης Πανταζής μου έλεγε πως θα γίνω ηθοποιός

«Έχω δουλέψει στα μπουζούκια ως βοηθός στα καμαρίνια μεγάλων καλλιτεχνών. Ο Λευτέρης Πανταζής μου έλεγε πως θα γίνω ηθοποιός πριν γίνω. Ήμουν "τσιλιαδόρος" σε χαρτοπαιχτικές λέσχες, πρόσεχα μη μας κάνει "ντου" η αστυνομία. Έπεφταν τότε τα πεντοχίλιαρα και ζαλιζόμουν» τόνισε ο Θανάση Βισκαδουράκης.

Τα βράδια κοιμόταν σε στρώμα θαλάσσης

Στη συνέχεια ανέφερε πως μόλις βγήκε από το ορφανοτροφείο ο αδελφός του τον έβαλε να δουλέψει στο μαγαζί του. Τα βράδια κοιμόταν σε στρώμα θαλάσσης, ενώ αποκάλυψε πως είχε πάθει σοκ όταν τον πήγε ο αδερφός του για πρώτη φορά σε κομμωτήριο.


Δεν είπα στον γιο μου για τις δυσκολίες που πέρασα

«Όταν δουλεύω νιώθω σαν να είναι η τελευταία μου παράσταση. Δεν έχω πει στον γιο μου για τις δυσκολίες που έχω περάσει, όταν ενηλικιωθεί θα του τα πω. Κάνω στον γιο μου αυτά που θέλει, ζει σε μία ωραία εποχή και θέλω να τα απολαύσει», συμπλήρωσε ο Θανάση Βισκαδουράκη.

Κοιμόμαστε και οι τρεις μαζί

«Η γυναίκα μου με τον γιο μου είναι τόσο ερωτευμένοι μαζί, κοιμόμαστε και οι τρεις μαζί. Ο γιος μου μεγαλώνει και δεν το θέλω, τον είχα μικρό και τον αγκάλιαζα».


Έπρεπε να λύσω προβλήματα καθημερινά

Όπως εξομολογήθηκε ο Θανάση Βισκαδουράκη, είχε συγχωρήσει τον πατέρα του πριν του ζητήσει συγγνώμη. Μετά τη βάπτιση του γιου του κλαίει με το παραμικρό, ενώ πριν δεν επέτρεπε στον εαυτό του να κλάψει.

«Δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να είναι ηττημένος, να ζητήσει δανεικά ή ένα πιάτο. Γι’ αυτό και η υπερδιέγερση που έχω. Έπρεπε να λύσω προβλήματα καθημερινά, το τώρα. Το αύριο δεν με ενδιέφερε», είπε κλείνοντας ο Θανάση Βισκαδουράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: