Νέα σελίδα στην προσωπική ζωή της Μαριάντας Πιερίδη σύμφωνα με την εκπομπή «Super Kατερίνα» και το ρεπορτάζ της Χρύσλας Γεωργακοπούλου.


Το γεύμα στο εστιατόριο

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκαν πλάνα από τη χθεσινή έξοδο της Μαριάντας Πιερίδη με τον φίλο της, με τον οποίο κατά την εκπομπή βρίσκονται σε σχέση. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή έφαγαν μαζί χθες το μεσημέρι σε εστιατόριο του εμπορικού κέντρο της Αθήνας, και ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους.

1-marianta-pieridh-nea-sxesh


Νέα σχέση για την Μαριάντα Πιερίδη

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή δεν είναι οι πρώτη φορά που το ζευγάρι κυκλοφορεί δημοσίως. Είναι μαζί περίπου ενάμιση μήνα και η τραγουδίστρια μοιάζει να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή. Ο άνδρας που την συνόδευσε χθες στο γεύμα δεν έχει σχέση με την σόουμπιζ και είναι στέλεχος εταιρείας.

Με τον πρώην της, συνεχίζουν να συνεργάζονται

Η τραγουδίστρια έχει χωρίσει από τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού με τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση. Το ζευγάρι πέρασε μια σοβαρή κρίση το καλοκαίρι, την οποία μάλιστα η Μαριάντα Πιερίδη μοιράστηκε και δημοσίως από τον αέρα της εκπομπής της. Στη συνέχεια αποφάσισαν να χωρίσουν. Διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους και συνεχίζουν την επαγγελματική τους συνεργασία.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: