Με αφορμή τη συμμετοχή της στο «J2US», η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάρντο αλλά και στις δύο κόρες τους, Λυδία και Ηλέκτρα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε όλα εκείνα που καταφέρνουν να τους κρατούν ενωμένους 11 χρόνια τώρα, αλλά και τον θαυμασμό που τρέφει για εκείνον που κατάφερε να ζει ως μουσικός της metal σκηνής (μουσικός παραγωγός, frontman των SixforNine και drummer των Nightfall), παρότι στη χώρα μας ο κόσμος επιλέγει τα μπουζούκια για τη διασκέδασή του.

Πηνελόπη, έχεις αποκτήσει δύο κόρες, την 8χρονη Λυδία και την Ηλέκτρα, που είναι 5,5 ετών. Είσαι μια συνηθισμένη μαμά;

1-phneloph-anastasopoyloy-oikogeneia-4
«Η οικογένειά μου είναι πάνω απ' όλα. Είναι εκεί που τρέχω κάθε φορά για να είμαι ο εαυτός μου. Οι κόρες μου με έχουν εξελίξει ως άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα. Ήθελα από πολύ μικρή να γίνω μαμά. Δεν έγινα νωρίτερα γιατί δεν είχα τους κατάλληλους συντρόφους. Τη στιγμή που γνώρισα τον Φώτη, τον σύζυγό μου, κατάλαβα πως ήμουν έτοιμη να το κάνω».

Με τον σύζυγό σου, Φώτη Μπερνάρντο, είστε μαζί 11 χρόνια και 8 παντρεμένοι. Τι είναι αυτό που σας συνδέει τόσο έντονα;

«Ουσιαστικά, όταν ήρθε ο Φώτης στη ζωή μου άρχισα να καταλαβαίνω ότι μια σχέση κρατιέται με σεβασμό, αγάπη και κατανόηση. Με τα χρόνια συνειδητοποίησα ότι η αγάπη είναι επιλογή. Υπάρχει μια φράση που λέει "Παλιά, όταν κάτι χάλαγε στη σχέση δυο ανθρώπων, το έφτιαχναν". Τώρα είμαστε στην εποχή που το πετάμε.

Επίσης, κάτι άλλο που μας κρατάει ενωμένους, είναι ο σεβασμός. Θαυμάζω τον Φώτη για πολλούς λόγους. Ένας είναι ότι κατάφερε να ζει ως μουσικός της metal σε μια χώρα όπου ο κόσμος διασκεδάζει στα μπουζούκια. Εκτιμώ, επίσης, το γεγονός ότι με εμπιστεύεται, γιατί μέχρι να είμαστε μαζί ήταν ένας άνθρωπος που δεν εμπιστευόταν κανέναν. Δεν θα προδώσω ποτέ την εμπιστοσύνη του».

1-phneloph-anastasopoyloy-oikogeneia-1
1-phneloph-anastasopoyloy-oikogeneia-3


Ποια δικά σου στοιχεία θα ήθελες να πάρουν οι κόρες σου μεγαλώνοντας;

«Θα ήθελα οι κόρες μου να δείχνουν σκληρές εξωτερικά, αλλά μέσα τους να έχουν βαθιά ενσυναίσθηση, κάτι που εγώ ακόμα το παλεύω. Ξέρεις, πολλοί με χαρακτηρίζουν δυναμική –και πράγματι είμαι για τους άλλους ανθρώπους, δεν θα επέτρεπα ποτέ κανείς να τους πειράξει– αλλά για τον εαυτό μου δεν είμαι».


1-phneloph-anastasopoyloy-oikogeneia-2